Ettől lehet-e valami bajom, vagy rosszul lehetek e tőle?
egyik haverom töltött egy cigarettát. a dohányt azt más csikkekből szedte ki amit kukákban talált, ráadásul egy rendelő intézet előtti kukából. azt mondta nem lehet tőle semmi baja az embernek, mert a dohányfüst olyan meleg hogy megöl minden baktériumot. hát én ebben nem vagyok olyan biztos. tudom, hogy egy iq fighter aki elfogad egy ilyen cigarettát... lehet oltani. de azért azt is írjátok meg, hogy ennek egészségügyi következménye lehet-e?
köszi
Jézus! Hogy az istenbe fogadhattál el egy ilyen cigit, amikor tudtad, hogy milyen dohány van benne?
Kitudja mit tett bele még haverod.. Levél, állati száradt ürülék stb..
Én úgy vagyok vele, hogy ha van cigim elszívom, ha megkínálnak akkor is, buliba veszek, de ha ennyire szar a helyzetem, hogy nincs pénzem rá nem fogok elkezdeni kukázni/csikkezni főleg nem egy kórház előtt.. Elég lealacsonyító főleg 16 évesen mert szerintem nem lehetsz/lehettek több annyinál...
Levonod szépen a tanulságot, hogy szarul érzed magad, ami nem is biztos, hogy a cigi miatt volt, hanem lehet az is, hogy bebeszélted magadnak stb és nem gyújtasz rá többet olyan cigire, amiről nem tudod mi van benne. Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!