Hogyan tudnék leszokni a cigiről?
Hát írtam volna a nikotinos rágót, meg tapaszt...
Ebben az esetben egyszerűen csökkentsd az adagot drasztikusan, ha akkor sem sikerül, akkor nincs elég akaraterőd hozzá.
Egyesek azt ajánlják, hogy tisztázd magadban miért akarsz leszokni.
Pl.: félreteszed a pénzt amit cigire költenél és amikor összegyűlt egy bizonyos összeg megveszel valamit
Van aki úgy szokott le, hogy egyszerűen átgondolta a dolgokat és rájött, hogy sajnálja rá a pénzt :D (áremelkedés és társai ugye..)
Olyan is akad, ahogy a fentiekben leírták, hogy fizikai tünetek / fájdalom veszi rá az embert, hogy leszokjon.
Nem hiszem, hogy az akaraterő hiánya miatt nem tud valaki leszokni a cigiről, inkább arról van szó, hogy a környezetében mások hatására alakul ki a 'le szeretnék szokni' szindróma, de amíg ő maga belül nem érzi úgy, hogy le akar addig nem fog sikerülni és már azt sem tudja mit akar (saját tapasztalat :D)
Mindehhez hozzátartozik, hogy én dohányzom és nem szeretnék leszokni :)
Sziasztok!
Az akaraterő mindenképpen az első helyen van!
De a könyvet nekem is elküdenéd?
köszi: ulee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!