Lehetséges e hogy valaki nem tud rászokni a cigarettára?
Szerintem igen, lehetséges. Én egy pár évig dohányoztam úgy, hogy kocadohányos voltam. Inkább társaságtól függött, hogy rágyújtok-e. A cigis haverokkal mindig, de egyébként nem hiányzott. Volt, hogy kimaradt egy-két hét, nem is hiányzott egyáltalán.
Aztán nemrég gondoltam egyet, és úgy voltam vele, hogy ha ennyire nem hiányzik, miért is cigizzek tulajdonképpen. Úgyhogy egyik nap eldöntöttem, hogy soha többé, és ez tart is több mint három hónapja. Egyáltalán nem hiányzik, és a dohányos barátok sem jelentenek azóta kísértést.
Fizikailag szerintem én sose voltam rászokva, max lelkileg, de azon is túlléptem igen hamar.
,,Hány éves vagy? Milyen fajtát szívsz?"
15, Most Kék Bond!
Mondta egy barátom is, aki szintén dohányzik, hogy amikor szédülök kicsit szívás után, az azt jelenti hogy nem vagyok rászokva! Most pedig amikor este kimegyek szinte mindig szédülök a végén!
Esetleg lehet az alváshiány miatt is?
Ha 2 hónapot kibírsz és nem hiányzik akkor valóban nem vagy függő.
Képzel el ha 15 évesen már olyan függő lennél hogy pár órát se bírsz ki mert már remeg a kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!