Nemrég próbáltam ki a cigit, kb fél szálat szívtam el. Nem ízlett annyira, mint a vízipipa, mégis rettenetesen kívánom azóta. Mit tegyek? Nem akarok rászokni. L/16
Már késő,de belegondolhatsz abba is kibas*ott büdös leszel tőle...
Gyerekeknek amúgy sem való.
Én is ilyen vagyok.
Voltam inkább. Nem vagyok rászokva de bármikor jöhet 1-2 szál. Nincs az hogy jajj minden nap egy doboz cigi de ha mondjuk összejövünk a haverokkal akkor 1-2 szál aztán csókolom.
Nem kell rászokni, de ha kivánod heti néhány szál belefér szerintem.
Gondolom nincs rá pénzed amúgy sem...
Hát az tudod, ha most folytatod elvesztél ezen a vonalon.
Most kellene aggyal eldönteni, hogy igaz kívánod, de most nem gyújtasz rá. Azt tudod, hogy nem a tüdőd kívánja, hanem csak az agyad. Ez a Te döntésed lesz bár merre lépész is.
Én csak bízni tudok benned, hogy jól döntesz.
Egy szál után még nem szoktál rá és nem is kívánhatod. Csak bemeséled magadnak.
Egyébként, ha elfogadsz egy jó tanácsot... A cigit és a vízipipát is felejtsd el. Nem ezektől leszel nagylány. Arról meg ne is beszéljünk, hogy büdös a szád, büdösek a ruháid, károsítod az egészséged és még pénzt is adsz érte. Nem vagyok a dohányosok ellen, meg különösebben nem is izgat, hogy ki mit kezd az életével. De gondold meg, megéri? Milyen pozitívumot nyújt neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!