Rászoktam a cigarettára? Mit csináljak?
Szóval, tegnap még fájt a fejem torkom tőle, ma meg már nagyon kivánom... Szóval ma szoktam rá a cigire... De én nem akarok... Mit csináljak, gondolom még ilyenkor könnyű leszokni a cigiről...
Leszokási tippek?
15 éves vagyok, életembe 5 dobozzal vettem amiből kb 2 dobozt szivtam el... Meg álltalába nem veszem hanem kapok suliba... Félretéve pénzem van, nem sok de van... Na mind1 a lényeg, hogy én is lenézem azokat akik ilyenre költik a pénzüket... Régebben sportoltam: foci, kondi terembe jártam, haverokkal jártam minden nap focizni, meg még most is, izmos alkatom van, kocka hasam volt, mostmár nem annyira, mert volt egy szar korszakom kb 1 éve amikor 15 kgot hiztam, de ez hosszú..
A lényeg, hogy mit ajánlanátok nekem a leszokásra? Pl: rágógumi stb..
Ja akkor mikor nem esett jó akkor nem is szivtam többet de ma mintha kicseréltek volna...
Kössz a választ..
Sportolj ismét, egyél sok gyümölcsöt, és ha kívánod is, álld meg. Csak érdekesség:
Ha egy ember napi fél doboz cigit szív el (ami valljuk be, dohányosok között nem sok), akkor 10 év alatt 1830 doboz, ami 700 Ft-os átlagárral számolva (ami szintén nem valami marha drága) 1 millió 281 ezer. Nem lenne rossz félretéve ennyi pénz, nem? Plusz a kamatok. És ez egy viszonylag keveset, olcsón cigiző ember csak, ha valaki napi két dobozzal szív az ezer forintosból, na ott már 5-6-szor ennyit számolj legalább... Bátyámnak egyszer kiszámoltam, amikor pénzszűkében volt, hogy élete folyamán nagyjából mennyi pénzt pöfékelt el, hogy aztán reggelente majd megfulladjon a köhögéstől: több, mint 7 millió jött ki, annyiból be tudta volna fejezni a házát, és elmehetett volna nyaralni, és még mindig marad...
Nyáron szeretnék parkourozni...
Tudom, hogy k*rva sok pénz... De megfigyeltem, hogy nem rég volta havernál és adott egy másik fajta cigit (nem olyat amilyet szeretek) és az k*rvára nem esett jó és most megint úgy érzem mint ha nem is cigiznék... Szóval csak egy cigit "birok"... xdd
4.
Csak úgy érdekességképpen... Gondolom te nem dohányzol, év végére meglesz a másfél milliód a megtakarítási számládon? :D
ezek szerint már rájöttél, hogy azonkívül, hogy egészségtelen és drága, butaság dohányozni és rengeteg macerával jár.
büdös lesz a ruhád, kezed.. ha a családban senki más nem dohányzik, akkor gondolom titkolnod kell, de az nagyon nehéz, mert a nemdohányzóknak jobb a szaglásuk.
és a legfontosabb: ki akarna egy hamutartóval csókolózni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!