Füves cigi, ki mit tud róla?
"FŰVEL kezd és utána vált nagyobbra"
Helló-szia, képzeld, én hamarabb szívtam kokaint és speedet, mint füvet. Érdekes módon, a fű tetszett legjobban, és annál maradtam. Most pedig menj el szépen a mosdóba, és nyomd föl magadnak a kapudrog elméleted.
Kedves előző!
Nem szándékszom bele folyni ebbe a vitába, és nem is foglalok benne állást, de a rendkívüli intellektusoddal tudhatnád hogy egy ember az nem statisztika...
Kezdjük azzal, hogy alapból más a két drog. A marihuána hatása alatt az izmok elernyednek, fotelba szegez, gondolkodós-filozofálós leszek tőle, remek dalszövegeket tudok írni olyankor. A kokain még csak meg se szédített, csak azt éreztem tőle, hogy menni és csinálni kell valamit, nem ülhetek egy helybe. Úgy éreztem, dagadok az erőtől, és muszály valami fizikai munkát csinálnom.
Azt írtad, a kokainnál már csak az opiátok jobbak... Ezzel nem értek egyet. Ha lejövök a fűről, mert épp elfogy, vagy valami, akkor fáradtságon, kis levertségen kívül semmit sem érzek. A kokain lejöveteli szakasza... Rettenetes. Kellene még, nem tudsz hova lenni nélküle, idegbeteg vagy, nekimennél mindennek és mindenkinek. Ha annak idején nincs mellettem barátnőm, szétrombolom a házat - aminek a szüleim nagyon nem örültek volna. Összességében a kokain többet vesz el, mint amit ad.
Próbáltam még speed-et, attól úgy éreztem, mintha hátbacsaptak volna szívlapáttal, és leestem a lépcsőn. Az ecstasy-nak semmi hatása nem volt azon kívül, hogy megdobogtatta a szívem. Ezután próbáltam ki a marist, és megváltás volt a többihez képest. Ez persze egyéni vélemény, lehet, hogy másoknak más tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!