Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Füves cigi, ki mit tud róla?

Füves cigi, ki mit tud róla?

Figyelt kérdés
Megtudtam a barátomról,hogy füvezik.Nem tudom a hatásait meddig tart,milyen következményei vannak, és ez drognak számít-e? Legális? Előre is köszönöm

2013. márc. 27. 12:12
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

"FŰVEL kezd és utána vált nagyobbra"

Helló-szia, képzeld, én hamarabb szívtam kokaint és speedet, mint füvet. Érdekes módon, a fű tetszett legjobban, és annál maradtam. Most pedig menj el szépen a mosdóba, és nyomd föl magadnak a kapudrog elméleted.

2013. márc. 28. 21:15
 32/38 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

Nem szándékszom bele folyni ebbe a vitába, és nem is foglalok benne állást, de a rendkívüli intellektusoddal tudhatnád hogy egy ember az nem statisztika...

2013. márc. 28. 21:41
 33/38 anonim ***** válasza:
Azért az megnézném kedves utólsó előtti válaszoló hogy milyen kokaint szívtál te aminél jobb a fű. A kokain olyan hihetetlen élmény hogy annál már csak az ópiátok jobbak. Ezekhez képest a fű olyan semmilyen mint egy sima cigaretta.
2013. márc. 28. 22:51
 34/38 anonim ***** válasza:
2013. márc. 29. 13:17
 35/38 anonim ***** válasza:

Kezdjük azzal, hogy alapból más a két drog. A marihuána hatása alatt az izmok elernyednek, fotelba szegez, gondolkodós-filozofálós leszek tőle, remek dalszövegeket tudok írni olyankor. A kokain még csak meg se szédített, csak azt éreztem tőle, hogy menni és csinálni kell valamit, nem ülhetek egy helybe. Úgy éreztem, dagadok az erőtől, és muszály valami fizikai munkát csinálnom.

Azt írtad, a kokainnál már csak az opiátok jobbak... Ezzel nem értek egyet. Ha lejövök a fűről, mert épp elfogy, vagy valami, akkor fáradtságon, kis levertségen kívül semmit sem érzek. A kokain lejöveteli szakasza... Rettenetes. Kellene még, nem tudsz hova lenni nélküle, idegbeteg vagy, nekimennél mindennek és mindenkinek. Ha annak idején nincs mellettem barátnőm, szétrombolom a házat - aminek a szüleim nagyon nem örültek volna. Összességében a kokain többet vesz el, mint amit ad.

Próbáltam még speed-et, attól úgy éreztem, mintha hátbacsaptak volna szívlapáttal, és leestem a lépcsőn. Az ecstasy-nak semmi hatása nem volt azon kívül, hogy megdobogtatta a szívem. Ezután próbáltam ki a marist, és megváltás volt a többihez képest. Ez persze egyéni vélemény, lehet, hogy másoknak más tetszik.

2013. márc. 29. 16:50
 36/38 anonim ***** válasza:
lol én most szívtam egy fél órája... :D zsííír
2013. ápr. 10. 20:55
 37/38 anonim ***** válasza:
naggyon zsíír az előbb futottam le vele vagy 4 kilómétert :D amugy a 2-t se bírnám
2013. ápr. 10. 20:56
 38/38 anonim ***** válasza:
a kapudrog elmelet mar ott elbukott hogy nem lehet egy kalap ala venni a drogokat. Aki pl sziv es bejon neki az nem fog elkezdeni speedezni mert nem arra a flashre vagyik. Aki a kapudrog fassaggal jon egybol elarulja magat hgy mekkora egy agymosott birka.:D A nyugtatofuggoket(magyarorszag 40ev felettieknek tobb mint a fele) miert nem belyegzi meg a tarsadalom drogoskent? A nyugtatok ezerszer addiktivabbak mint a fu es sokkal karosabbak az agyra. Neha hasznald a fejed, ne csak a media altal hangoztatott dolgokat mond hangosabban.:D
2013. máj. 5. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!