Kiszeretném próbálni a füves cigit mit kell róla tudjak (bővebben lent)?
Hogyan kell letüdőzni van vmi jó praktika amivel lent tudnám tartani ,,jó sokáig"?
Pontosan mennyit szívhatok el egyszerre?
Mennyi idő alatt ,,józanodok ki?
(még most próbálnám ki előszőr bocsi a hülye kérdésekért)
17/L
Pont azért ne, mert egy életed van. És ne higgy annak, aki azt mondja, hogy semmit nem árthatsz vele magadnak. Ez a szar miatt járok pszichiáterhez. De hogy boldog légy:
1. Ez tök egyszerű. Cigiztél már? Pont úgy kell ezt is tüdőzni, csak nem fújod ki rögtön. Megszívod, ráveszel egy nagy levegőt, száj becsuk, benntart, kifúj. Ha még cigizni sem cigiztél, nem fog menni, fuldokolni fogsz tőle, de majd belejössz.
2. Elsőre szerintem max. negyed g-t, aztán utána ha nem elég, többet is, de ha túlszívod magad az baromi kellemetlen.
3. 3-4 óra, de csak akkor leszel az igazi, ha kialudtad magad. Ja, baromira el fogsz álmosodni, nem lehet nem észrevenni. És borzasztó kajás is leszel.
És azt is vedd számba, hogy nem tudhatod, rád hogy hat, mert mindenkire másképp. Ha most újra döntenem kéne, hogy kipróbáljam-e, biztos nem tenném, nem éri meg. De te tudod.
én is igy voltam vele, ki akartam próbálni... aztán egyszer nagyon rosszul lettem tőle. a pulzusom ezer volt, nem tudtam koncentrálni, ugy éreztem, mindjart meghalok...aztan okádtam egy nagyot. szóval én soha többet, nem érte meg.
amugy normál esetben (már ha ilyet lehet mondani) nyomott leszel, vigyorogsz mindenen, és hirtelen nagyon éhes leszel.
egy normál cigit soha ne szivj egyedül, az nagyon sok. egy cigit 2-3 ember szokott elszívni...
sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!