Kiszeretném próbálni a füves cigit mit kell róla tudjak (bővebben lent)?
Hogyan kell letüdőzni van vmi jó praktika amivel lent tudnám tartani ,,jó sokáig"?
Pontosan mennyit szívhatok el egyszerre?
Mennyi idő alatt ,,józanodok ki?
(még most próbálnám ki előszőr bocsi a hülye kérdésekért)
17/L
A lehet hogy kórházban kötsz ki válasz jó volt. Ekkorát rég röhögtem. Kifejtenéd bővebben hogy lehet egy spanglitól kórházba kerülni? XD
Kérdésre:
1. Ha nem dohányzol nem fogod tudni lent tartani mert irritálja a nyálkahártyá(ka)t. De elsőre úgy is érezni fogod a hatását ha visszaköhögöd.
2. Hogy mennyit? Vegyünk egy átlagos 0,4 grammos cigit 3-4 emberre. Abból kb. 2X 3 slukkot. Legyen köztetek olyan aki már próbálta.
3. Az hogy mennyi idő alatt józanodsz ki, attól függ, mennyire tépsz be. Ezt én sem tudhatom és te sem. lehet hogy 1 óra, lehet hogy 3-4. A hatás "intenzív" fázisa nem fog 1-2 óránál tovább tartani semmiképp.
Néhány plusz jótanács: Ne légy egyedül!! Legyen elegendő innivalótok és kajátok, sok édesség, arra az esetre ha leesne a vércukrod. Ilyenkor szédülsz és úgy érzed el fogsz ájulni. Előfordul. Egyél meg egy csokit vagy kapj be egy kanál kristálycukrot.
Érezhetsz olyat is amit már előttem írtak, hogy gyorsan ver a szíved és azt hiszed meg fogsz halni. Ez szimpla paranoia. Az az oka hogy a fű PICIT emeli a púlzusszámot és mivel sokkal jobban ráhangolódsz a saját szervezetedre ezt észre is veszed. Egyenes út a paranoiához -> adrenalin termelődik a szervezetedben amitől még gyorsabban fog verni a szíved. De nyugodj meg, a fűszívásba még senki nem halt bele és ismétlem ez csak akkor jelentkezik ha bepánikolsz. Ilyenkor a teendő egy hideg vizes arcmosás és egy kellemes beszédtéma ami eltereli a figyelmedet:)
Azt hiszem ezek azok a testi tünetek amik néha jelentkezhetnek. Ettől függetlenül érezheted magad rosszul de ez csak rajtad múlik. Ha jól akarod magad érezni, úgy lesz. Valószínűleg az előzőekben okoskodók sem jártak volna így, ha TÁJÉKOZÓDNAK mielőtt cselekszenek. Ez a tulajdonság kiveszett manapság az emberekből és még basztatják is azt (jelen esetben téged) aki megteszi.
Sok sikert, kellemes lazulást és tiszta gondolkodást valamint önismeretet ahhoz, hogy ne váljon rendszeressé a dolog.
figyelj aszomdtad hogy 1x élünk nem??
csak nem mindegy meddig..
1 ha drogozol igen könnyen rászoksz és nem tudsz róla leszkni és ugy is végezheted hogy meghalsz töle mert belilul a tested meg ienek hidd el durv én láttam már iet képen igazibol még nem hál isten szoval inkább szerintem ne csináld..:)
Utolsó: nem írom megállni hogy ne jegyezzem meg, annyi ésszel áldott meg az ég, mint léggömböt.
Ha elmagyarázod nekem, hogy egy spanglitól (tudod, marihuánás cigaretta) hogy halhat meg valaki és ráadásul hogy produkálhat aranylövéses (heroin túladagolásos) tüneteket, kapsz egy csokit. Vagy chipset. Választhatsz. Vagy ha idősebb vagy (gyerekes fogalmazásod ellenére) egy feles tequilát mert az szerinted biztosan kevésbé veszélyes és ártalmas, mint a fű....
Nem mondom ,hogy probáld ki,
én azt mondom,énis ugyanigy voltam, kiprobaltam, évente kb. 4x szívok , elsönel ,de késöbb se volt soha semmi bajom ismeretségi körömben még soha senkinek nem volt belöle gondja.rászokni tuti nem fogsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!