Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszeretném próbálni a közös maszturbálást. Ez normális? 14/F
14 évesen a könyvek izgassanak, ne a fiúkkal történő maszturbálás és leginkább pedig ne a farok méretük.
Mi közöd hozzá, hogy őt mi izgatja?:)
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:10
te meg ne az én válaszomat kommentáld, hanem a kérdésre válaszolj.
Ha meg valaki feltesz egy kérdést, és nem olyan választ kap ami neki tetszik akkor ne kezdjen el ugatni, hogy kinek mi köze hozzá, azért tette fel ide a kérdést a nagyközönségnek, hogy az válaszol rá aki akar.
arra nem tudok válaszolni hogy beteg e vagy langyos dolog e,hisz én azt sem értem hogy mi ebben a csábító.
Tegyük fel hogy sikerül ehhez találni valakit akivel közösen-teszem azt ő kér fel és nem neked kell ezzel az ötlettel más elé állni....aztán csak ezután jöhetnek a kellemetlenségek:pl ha neki sokkal nagyobb van és sajnálkozóan néz rád...nade aztán? most mi ebben a közös élmény? tvben és interneten előtt ülve is látsz ilyet vagy esetleg izgatna az is ha látnád másét élőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!