Magyarországon mikor fogják legalizálni a marihuannát? Volt már róla szó?
Remélem sohasem legalizálják, sőt én még szigorúbban büntetném. Már elég régóta fogyasztom rendszeresen, és ez az én dolgom. 3 gyereket nevelek, természetesen nem kötöm az orrukra, hogy az apukájuk füvezik, a feleségem már régen leszokott, de én nem akarok. Csak azért nem szeretném, hogy legalizálják, mert én már a gyermekeimért élek, az ő jövőjükre gondolok, és egy olyan országban, ahol még azt sem tudják elérni, hogy 18 év alattiakat ne szolgálják ki szeszes itallal, vagy dohányáruval, ott szerintem nem szabad legalizálni...
Mindenki példálózik a nagy felvilágosult Amerikával igen, de ha ott bemegy a 13 éves kisfiad a boltba, kér egy doboz cigit, nem azt fogják tőle kérdezni, hogy milyet, hanem elküldik...
nem vagyok képmutató, tőlem az füvezik aki akar, legális, vagy nem, attól függetlenül aki akar, az úgyis fog szívni... én csak arról beszélek, hogy ameddig nem tölti be egy gyermek a felnőtté vásásának társadalmilag elfogadott időpontját, addig ne tehesse meg...
Szerintem aki egy kicsit is értelmesen gondolkodik az nem szeretné, hogy a kamasz kisgyerekek betépve menjenek be a suliba...
"Amikor az ember alkoholt iszik, szúr egy késsel és öl.
De amikor füvet szív, szúr egyet a késsel és azt mondja:
Hagyjad, az élet majd megmutatja neki"
Bob Marley
"Minél több ember szívna füvet,
annál inkább elesne Babilon"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!