Füves cigi, ki mit tud róla?
Igen, drognak számít, illegális, megvannak a maga hatásai, de a legfőbb baj, hogy ha valaki rendszeresen füvezik, 99%, hogy előbb-utóbb másokat is kipróbál majd.
Egyébként maga a marihuána kis mennyiségben nem olyan ártalmas, mint ahogyan azt egesek híresztelik, de azért ember válogatja, kire hogyan hat. Legtöbben csak elbódulnak tőle, betompul az agyuk, és "jól érzik magukat", de még anno koleszban volt olyan szobatársam, akit úgy kellett nadrágszíjjal az ágyhoz kötözni, mert pár szippantás után ő kitalálta, hogy tud repülni, és alig bírtuk visszaráncigálni a 6. emeleti ablakpárkányról...
Szerintem az első válaszoló hazudik....
Magyarországon illegális, de
Dekriminalizált:
Hollandia,Ausztria,Svájc,Portugália,Spanyolország,Izrael,Kan
ada,Prága városa Alaska,Arizona,California,Connecticut,Delaware,Hawaii,Maine,
Massachusetts,Michigan,Montana,Nevada,New Jersey, New Mexico, Oregon, Rhode Island, Vermont, Virginia,Washington D.C.
Cannabis Social Club rendszer:
Egyesült Királyság,Németország,Franciaország
Legális(alkoholhoz hasonló szabályozás):
Colorado,Washington,Uruguay
Idén szavaznak a legalitásáról:
Alaszka,Rhode Island,Oregon
hatásairól:
[link] -ez a legjobb de kissé hosszú kb. 70oldal
[link] -ezt még én írtam régebben, rövid és szerintem ma is az egyik legjobb összefoglaló magyarul
[link] -gyógyhatásairól
ha valami még érdekel ami ezekben nincs benne írj bátran
Hazánkban nem legális.
A hatóanyaga egy thc nevű kábítószer ami a növény virágzatában termelődik.
A leszokás lehetséges ha van megfelelő motiváció hozzá.
"koleszban volt olyan szobatársam, akit úgy kellett nadrágszíjjal az ágyhoz kötözni, mert pár szippantás után ő kitalálta, hogy tud repülni, és alig bírtuk visszaráncigálni a 6. emeleti ablakpárkányról..."
Most úgy őszintén mi ez a baromság?! XD Fűről beszélünk nem LSD-ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!