Hány napig lesznek az elvonási tünetek ilyen intenzívek?
nem elkeseríteni akarlak, nálam ez volt a tapasztalat, de ha egy szálat is szívsz, akkor már elbuktál. tudom, ez most jónak tűnhet, hogy napi 1 doboz után csak 1x vagy csak 2x gyújtottál rá, de ennek semmi értelme, ha ma 2 kellett hogy túléld, és tényleg csak akkor gyújtottál rá, ha már nagyon nem bírtad, akkor holnap kell majd 3, azután meg 6, és megy minden úgy, ahogy ment eddig. leszokni szerintem csak úgy lehet, hogy eldöntöd hogy soha többé egyet sem, és nem is gondolkodsz rajta, hogy mi lenne, ha csak 1et , és még az is szép eredmény.. nem. hirtelen és teljes megvonás
ha kell segítség, olvasd el allen carr könyvét:)
Nem kötözködni szeretnék veled kedves utolsó hozzászóló. :)
De az Allen Carr könyv nem mindenkinél hatásos, én már találkoztam pár olyan emberrel aki elolvasta és mégsem jött be. Pl én 3x olvastam el és mégsem tudtam leszokni.. Én az a baj a rosszabbik eset vagyok, nem pangok annyira, azt legyőzöm,hanem a megszokás.. haverokkal összeülünk füstölögni stb.. Nekem nem jött be az Allen Carr sajna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!