Miért piszkálják annyira a dohányosokat?
Mert mindig a dohányos a bűnbak.
Ki találta fel a legelső cigarettát? Tételezzük fel, hogy az ősember összegyűrt egy papírt, és azt megnyújtotta. Látta, hogy füstöl, és köhögött tőle. És az ősember (akármilyen buta is volt) gondolhatta, hogy ez káros, akkor nem gyártok tovább még egyet.
Előre menve az időbe az ember még okosabb, meggyártja a legelső cigarettát, füstöl, köhög tőle, már tudja, hogy ez káros, és az egész népesség kárára válik! Akkor nem gyártom tovább. Ki akkor a hibás?
A kábítószerről nem is beszélve! Minek és miért gyártották ezeket? Ha nem céljuk volt ezekkel a szerekkel? Valakinek meg rá kellett gyújtania. Hiszen nem tudta elképzelni, hogy ez jó, vagy rossz, ha már annak idején a média annyira reklámozta. A fiatalok meg csak trendiből gyújtanak rá. Mert ezt látják a barátjuktól, és az, de király!
A dohányosok piszkálása a hülyék szórakozása.
Nekem vannak nemodhányzó haverjaim, bnőim, sőt még nemdohányzó fiúval is randiztam, átlagban sztem szart sem érdekel alapjáraton, h ki cigizik és ki nem.
Vannak akik a zsidókat b*sztatják, vannak akik mittudomén a szemüvegeseket, mások meg a dohányzókat rühellik.
Lelkileg sérült hülyegyerekek és kész.
de most akkor a dohányosok, meg a kövérek az áldozatok?
engem mondjuk idegen dohányosok nem érdekelnek, de az ismerőseimnél mikor látom, hogy kajára nincs pénze, de veszi a 800forintos cigit, az elgondolkodtad. akkor sem osztom ki, mert ő dolga, de hadd nézzem már hülyének az ilyet. a dagadtakról ugyanez a véleményem. egy idegen embernél nem tudom és nem is akarom megítélni, hogy miért dagadt, de azellen is tök könnyű tenni, és boldogabb lesz vele. cigi nélkül is sokkal jobban érzi magát az ember, egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért nem próbálnak kiutat keresni. de ez a véleményem a médiáról is. elveszi az emberek idejét, szarságokkal tömi tele a fejüket, millió hasznos dolgot csinálhatnának ahelyett hogy tv-znek, de mégsem állnak fel onnan. én ezt úgy látom, hogy van 1 testünk, 1 életünk, megszabott időnk, nem kell hülyeségekre pocsékolni sem az időt, sem a testünket (és az elménket sem)
A nemdohányzók védelmében törvénnyel azt akarták elérni, hogy legyen büntetés. És, most láttam éppen, hogy az államnak 5 millió forint ment be emiatt.
Szép! Mondhatom. Ez magyarország.
Most komolyan véded a dohányosokat?
Jajj szegények, tüdőrákjuk lesz, meg gégerákjuk, meg büdös lehelletük, meg mindenük büdös lesz, és pergamenszerű bőrük, persze nem a cigitől, és még bántják is őket, pedig nem csinálnak is csinálnak semmit. Istenem, valaki segítsen már rajtuk, de azért hadd cigizzenek közben, mert az megnyugtatja őket. Nem röhejes?
Tudom, hogy milyen a dohányosok élete, a szüleim is dohányoznak, utálom is rendesen ezt a szokásukat.
De hogy miért véded azokat, akik pusztítják magukat, meg a többi embert is, nem értem. Ön- és közveszélyesek, külön dohányzó bolygó kéne...
jaja, nálatok jobban már csak az alkoholistákra vagyunk irigyek. én annyira szeretnék olyan szánalmas lenni, hogy egy darab dohánnyal töltött rúdtól függjön a boldogságom, és ha nem kapom meg, mert nincs rá pénzem, mert már 1000ft egy doboz, akkor pedig egésznap rosszul érezzem magam, idegeskedjek, ha meg megkapom, akkor büdös legyek, és igénytelen..:)
nem én pontoztalak le, sosem pontozok, de az kicsit merész, hogy még irigyek is rátok valakik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!