Szájrákja lesz?
Nem. Illetve később előfordulhat, de nem azért, mert 2 hete dohányzik, vagy mert a száján fújja ki a füstöt.
Én 10 éve dohányzom, bár nem vagyok büszke rá,és sosem fújtam ki az orromon a füstöt, nekem az olyan gusztustalan.
Még nem régóta cigizik és mivel nem szívja a tüdejére, így rá sem lehet szokva. Hagyja abba, ameddig tudja.
Rossz szokás, de (tények):
- ha beteg lesz, az évtizedek, akár 50-60 év múlva is történhet. addig lehetnek majd krónikus panaszai..
- sokkal valószínűbb, hogy egyéb betegségtől fog szenvedni, ami nem köthető a dohányzáshoz. Elhízástól, cukorbetegségtől, ízületi gyulladásoktól.. mert ugye a dohányzás van kikiáltva egészségkárosítónak, az állandó kenyér és tésztaevés, tejfogyasztás az maga a Paradicsom..
Nem akaratgyengeség. A dohányzás függőség.
Nyilván egy tizenéves nem akaratgyenge, csak egyszerűen vagánykodni akar. Semmiféle menstvárat nem keres.
Ha valaki le akar szokni, de ennek ellenére nem teszi, nem tud akkor akaratgyenge.
De ha nem érdekli az egészsége, a "társadalmi nyomás" és kedvét leli a dohányzásban, akkor rossz szokás, nem akaratgyengeség, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!