Később ez jobb lesz?
Figyelt kérdés
Másfél hete nem cigizek, az első hét jó volt, viszont most a napokba nagyon kívánom. Igaz most több stressz is ért, de amikor nyugi van akkor is bennem van az a "jó lenne rágyújtani" érzés. Mérséklődik ez az idő múlásával? Tudom, hogy kb. ez már mindig bennem marad ez az érzés, de mondjuk 3 hónap múlva nyugisabb lesz?2013. jan. 30. 21:19
1/5 anonim 

válasza:

Igen az első hét az jó, meg a második is, de a többi már gond lesz. Ez 1-2 hónapig így is marad majd, valamikor erősebb lesz az érzés valamikor enyhébb. Az tény hogy életed végéig benned fog ez maradni, de idővel könnyebb lesz és ha túl éled ezt a pár hónapot akaraterővel akkor már nem fogod úgy kívánni csak bizonyos időközönként, kb pár havonta 1-2 alkalommal.
2/5 anonim 

válasza:

én letettem és utána pár héttel így voltam én is, akkor azt ajánlották olvassam el Allen Carr könyvét, azt elolvastam, sokat segített, már 14 hónapja eszembe sem jut rágyújtani...
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, valamennyire megnyugodtam akkor most, csak eddig azt hittem az első hét és főleg az első napok a legmeredekebbek.. :/
2013. jan. 30. 22:22
4/5 anonim 

válasza:

nem mert az első napokban még büszke vagy magadra, és az ember szeret maga előtt is nagyzolni picit, aztán ahogy szokod a nemdohányzás uncsiságát egyrer gyakrabban jut az eszedbe evés után stb stb... kell egy jó 3 hónap mire először veszed majd észre, hogy napok óta nem jutott eszedbe rágyújtani...
5/5 A kérdező kommentje:
hétfőn leszek egy hónapos, de szerencsére már egyre jobb, igaz azért eszembe jut még viszonylag sűrűn de már érzem, hogy egyre inkább hagyom el
2013. febr. 14. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!