Felétek menő a cigi, vagy már inkább gáz?
Régebben még gimi elsőben (úgy 6-8évvel ezelőtt) menőnek számított aki kijárkált cigizni, ott gyűlt össze a jó társaság, és talán a csajoknak is az jött be, ha ott találkoztunk.. aztán most már nagyon gáznak számít, aki dohányzik, az sokkal inkább hülye, mint menő, és egyre több nőtől hallom, hogy inkább szánalmas, mint "stílusos". az értelmesebbje le is tette a cigit, néhányan kinlódnak még vele, de ők számítanak most gáznak.
felétek is így van, vagy csak én kerültem olyan társaságba, ahol a sportos-izmos egészséges emberek tetszenek a többi embernek?:D nem tudom, hogy gimi elsőben azért még divatos-e a cigizés, és csak egyetemen számít cikinek, vagy minden változott azóta. és már gimiben sem úgy megy, mint régen?
én osztályomban van 15 lány 5 fiú abból ötünk közül senki se cigizik a csajok min 50% igen de inkább több :D
én is menőnek tartottam, ált suliba 8. osztályába, de már gáznak:D
végzős gimnazista osztály
Nem menő, de nem is gáz.
Sokan cigiznek, de emiatt nem nézik le őket, és azokat sem, akik nem cigiznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!