Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Felétek menő a cigi, vagy már...

Felétek menő a cigi, vagy már inkább gáz?

Figyelt kérdés

Régebben még gimi elsőben (úgy 6-8évvel ezelőtt) menőnek számított aki kijárkált cigizni, ott gyűlt össze a jó társaság, és talán a csajoknak is az jött be, ha ott találkoztunk.. aztán most már nagyon gáznak számít, aki dohányzik, az sokkal inkább hülye, mint menő, és egyre több nőtől hallom, hogy inkább szánalmas, mint "stílusos". az értelmesebbje le is tette a cigit, néhányan kinlódnak még vele, de ők számítanak most gáznak.

felétek is így van, vagy csak én kerültem olyan társaságba, ahol a sportos-izmos egészséges emberek tetszenek a többi embernek?:D nem tudom, hogy gimi elsőben azért még divatos-e a cigizés, és csak egyetemen számít cikinek, vagy minden változott azóta. és már gimiben sem úgy megy, mint régen?

2013. febr. 11. 10:13
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

én osztályomban van 15 lány 5 fiú abból ötünk közül senki se cigizik a csajok min 50% igen de inkább több :D

én is menőnek tartottam, ált suliba 8. osztályába, de már gáznak:D

végzős gimnazista osztály

2013. febr. 12. 14:19
 12/18 anonim válasza:
92%
nálunk nagyon égő/egyáltalán nem menő.. tulajdonképpen lenézik az ilyen embereket, és sose tudnak többé abból a kategóriából kilépni, amelybe besorolták ezáltal a cigizőket, hiába szoknak le a dohányzásról.
2013. febr. 12. 20:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemista vagyok Pesten. Mifelénk inkább semleges.
2013. febr. 12. 20:23
 14/18 anonim ***** válasza:
83%

Nem menő, de nem is gáz.

Sokan cigiznek, de emiatt nem nézik le őket, és azokat sem, akik nem cigiznek.

2013. febr. 16. 17:34
 15/18 duakau válasza:
40%
Gáááz!!! Nagyon.
2013. febr. 21. 21:41
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
Faszomat se érdekli más mit gondol.
2015. máj. 3. 17:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Ahogy itt olvasom, meg a saját tapasztalatom alapján is nem régiófüggő a cigi menősége ("felétek"), hanem életkorfüggő. Bárhova mész, mindig 12-13 évesen kezd menővé válni, és kb. 20-22 éves korra, amikor az emberek már egyetemre járnak és komoly párkapcsolatokban gondolkodnak és egyre inkább a saját pénzükből vesznek dolgokat, már inkább tehertétel. Ez olyan, mint a pia: gimiben még az a menő, aki minden osztálykiránduláson, bulin, összejövetelen, szalagavatón, stb. seggrészegre issza magát, az asztal alá hány és fetreng, aztán ezeket lehet röhögve mesélni, aztán a huszonéves kor közepe-vége felé eljön az a pont, amikor a folyton részeg haverban már nem a vagány kamaszt látjuk, aki mer lázadni és kipróbálni olyat, amit nem lenne szabad, hanem a fiatal, kialakulóban levő alkoholistát, aki elkésik mindenhonnan és képtelen teljesíteni bármit, amit rábíztak.
2016. jan. 7. 18:28
 18/18 anonim ***** válasza:
53%
Nyolcadik osztályos budapesti lány vagyok. Nálunk az osztályban 1 lány és 1 fiú cigiznek, őket csúfolja a fél osztály.... Szóval inkább ciki.
2016. szept. 10. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!