Ti dohányosok hogy vagytok képesek elszívni a cigit mért kezdtétek mert az volt a menő?
Kíváncsiságból rágyújtottam, tetszett, szóval tovább csináltam, aztán rászoktam. Jó érzés, én szeretek cigizni. Barátnőkkel vagy akár az ikertesómmal, vagy a húgommal jókat lehet beszélgetni egy cigi mellett.
(Nyáron esett meg, hogy ketten voltunk otthon a hugival, kiültünk a teraszra nézni a naplementét, nem sok, fejenként három-négy üveg bacardi Breezer-rel és kivittünk egy hamutartót, két öngyújtót meg egy doboz cigit. Ment az igazi csajos beszélgetés, mindenféle témákról aztán egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy egy egész dobozzal elszívtunk-pedig mi csak beszélgetni ültünk ki :-).) Reggel felkelsz és elszív egy szálat, minden slukknál érzem, ahogy egyre jobban felébredek. Egy szál cigi mellett tervezem meg a napomat. Aztán várni az óra végét, hogy mehetsz cigizni, ha bármit csinálsz lehet mondani, hogy előtte elszívok egyet, aztán ha befejeztem de jó hogy végeztem, rágyújtok. Beszélgetni egy szál cigi mellett nagyon jó, ha dühös vagyok vagy rosszkedvű ülök magamban és füstölök, ha valami jó történt, mondjuk a húgommal húsz percig röhögtünk, akkor "elszívunk rá egy mosolygós cigit". Lefekvés előtt egy szál, és mire a végére érsz, már alszol is
Ha éjjel felkelek, akkor pisi-cigi és az utolsó slukk után már alszok is mint a bunda.
Ja és a szex utáni szál, az nagyon jólesik.
Ahogy megtelik a tüdőm füsttel, az jó érzés. Egyszerre lágy és erős, ez benne a legjobb.
A menstruációm pedig teljesen rendben van, igaz mióta cigizek nem görcsölök :-D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!