Ti dohányosok hogy vagytok képesek elszívni a cigit mért kezdtétek mert az volt a menő?
Ajánlom figyelmetekbe: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__2866043-t..
Ebbe nagy igazságok vannak!!!
Mit érdekelnek titeket a cigisek?????????????????
Kedves 8. Igencsak sivár lehet az életed, ha minden cselekedeted a cigaretta körül forog. Na és a példád ékes bizonyítéka annak, hogy 6-700 Ft még mindig csak bagó egy doboz cigiért.
Nem igaz, hogy más célt nem lehet kitűzni magad elé.
Első szünet, egy kávé, második szünet egy szendvics, harmadik szünet, egy csoki, negyedik szünet, egy ebéd...
Aki alkoholban fogyaszt ennyit, az elzavarják elvonóra. Nem értem, a súlyos nikotinfüggőket (te az vagy) miért nem küldik el elvonóra, az alkoholistákkal és a drogosokkal egyetemben?
De amúgy kiakadok az agresszoroktól.:)
Dolgoztam kint Németországban -félreértés ne essék, nagyon szeretem a hazámat, de akkor úgy adódott-, és ott nincs agresszió dohányzó, és nemdohányzó ember között. A dohányos elmegy, elszívja a cigijét, viszontlátás. Nincsen olyan sem, hogy "ne cigizz má b.zdmeg, mert milyen káros te köcs.g", mindenki a maga dolgával törődik...olyan nehéz ez?:)
A bajom a következő: Egy ennyire idióta tevékenységet egy normális bolygón a lakosság max 5-10%-a végezne.
Na de itt ca. 1/3-a, az egyenletlen eloszlás miatt ez lehet akár kétszer ekkora is.
Ha én a cigiszünetben vagy két előadás között (egyetemen) akkor vagy szívok szószerint és átvitt értelemben, vagy egyedül unatkozom, kilógva a társaságból.
Ha egy átlag társaságban a dohányzók lennének szűk kisebbságben, akkor nem lenne zavaró a dolog, mert akkor ők alkalmazkodnának a többiekhez. Azaz a nikotinista kimegy, gyorsan elszívja, majd visszamegy a társaság többi tagjához, és nem a nembagós marad egyedül.
én majdnem 16 éves koromig nagyon cigiellenes voltam. csesztettem az összes dohányzó rokonomat/barátomat, nagyon bántott, ha valaki cigizik, akit szeretek. aztán egyszer, 15 és 3/4 (:D) éves koromban elhatároztam: nem megyek a többiek agyára, kipróbálom én is. ott volt a lehetőség, egyik barátnőm cigijébe beleszívtam, nem is tüdőztem akkor le. akkor megszűnt a nagy ellenességem, nem volt jó íze, de rossz sem, rosszabbra számítottam. aznap a rágó és a fogmosás sem segített, egész este éreztem a számban az ízét :D nagyon nagyra voltam vele, hogy kipróbáltam, de eldöntöttem, hogy több ilyen nem lesz. aztán 1 hónapra rá a legjobb barátnőmmel koncertre mentünk. ő nem dohányzik, de akkor volt nála cigi. mondtam neki, hogy én nem akarok rászokni, azt mondta, hogy egytől-kettőtől nem fogok, ha gondolom, szívjak nyugodtan. egy fél szálat el is szívtam. kb 1 hét múlva egy másik barátnőm idegességében elkezdett cigizni. kaptam tőle egyet, mentolos volt. ennek tetszett is az íze :) ő tanított meg letüdőzni :D aztán voltak még bulik azon a nyáron, egy-két szálat elszívtam, volt, hogy vettem is egy doboz mentolosat. azóta eltelt 2 és fél év, nem szoktam rá, partydohányos vagyok, de nem minden buliban szívok. szerintem ez a dolog már rég nem menő. és én sem értettem, hogy hogy lehet elszívni egy szálat, vagy mondjuk kettőt egymás után. de megértettem, hogy ellehet. én nem fogok rászokni, és nem is akarok 800 forintokat költeni rá hetente vagy akár naponta. tehát én nem vagyok sem a cigi mellett, sem a cigi ellen. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!