Ha kék Dunhillt szívok, akkor menő vagyok?
Figyelt kérdés
Nem rég szoktam rá és nem tudom mik a menő cigik!
20/F
2012. febr. 23. 20:21
1/14 anonim válasza:
Nem. Ma már egyáltalán nem "menő", aki dohányzik. Inkább lúzernek tekinthető.
2/14 anonim válasza:
Az a menő cigi, amit nem szívsz el!
A kérdésre majd térjünk vissza 20-25 év múlva, amikor már nem áll fel a szerszámod, és esetleg az első infarktusodat is átélted már!
3/14 anonim válasza:
Ha Djarum Black-et szívsz, akkor menő vagy...nál, de mivel cigit szívsz, alapból nem vagy menő. Szerintem. De egyébként a Dunhill is kicsit különlegesnek számít. De ha igazán menő akarsz lenni, akkor vegyél Ausztriában csokis cigit =)
4/14 anonim válasza:
Eredeti Rolex vagy omega nélkül és egy nyitott lexus sportkocsi nélkül januárba..
NEM!
5/14 anonim válasza:
Nem, sőt sznobnak tűnsz tőle.
Ha menő dohányosnak akarsz tűnni, akkor vegyél cigaretta tartót és szívj malborot.
7/14 anonim válasza:
Szeritem a kubai szivar "menőbb"
8/14 anonim válasza:
én azóta vagyok menő, mióta nem dohányzom:)
9/14 anonim válasza:
Mekkora egy sötét alak vagy te is...hülyegyerek...adnék én neked olyan menőséget, hogy arról kódúlnál.
10/14 anonim válasza:
sztem a camel a malbri a davidoff
ezek a legmenőbbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!