A cigizés ilyen menő dolognak számít?
Egyáltalán nem menő havi tízezret fizetni egy tüdőrákért!
Ők csak az erős függőségüket próbálják meg jó színben feltüntetni.
Ha még diákként az ember poénnak is veszi, de amikor nem bír ki egy órát bagó nélkül, akkor már gond van.
A baj az, hogy még nem találtak ki helyettesítő tevékenységet. Ha unod a házastársad szövegelését, vagy egy teremben feszélyez a légkör, vagy egy kicsikét meg akarsz pihenni a munkával, akkor jó ürügy kimenni bagózni. De más esetben kifejezetten nyűg!
18 éves vagyok, lassan két éve dohányzom. Egyik év végi vizsgám után gyújtottam rá először, és megtetszett. Az íze, az illata, egyszóval minden. Aztán később már nem éreztem azt a kellemes illatot, meg ízt, és a hangulata is megváltozott, s hiába szívtam kevesebbet (2 szál/nap) nem esett olyan jól.
Aztán jött a csavar, kaptam egy pipát, és egy vizipipát, minőségi dohányokkal. Ez kb két hónapja volt. Azóta újra helyreállt a rend, ha csak egy kis időre is. Háttércselekvés-igen, de kifejezetten jól esik egy pohár tea mellett, esténként olvasgatva.
13 éves vagyok.és fiú,szerintem nem menő dolog,hanem inkább szomorú,hogy a legtöbb 13-14-15 évesek már ilyen fiatalon szennyezik magukat. Én is elszívtam már úgy durván 13 szálat,de csak a "filingje" miatt,mert az íze az pocsék,igazából lehet,hogy nem pocsék,csak a füst olyan forró,hogy nem is érzed az ízeket! Ezért jobb a vízipipa! :)
Vízipipázni viszont szeretek,és azt is gazából a feelingje miatt,meg mert szeretem nézni a "füstfelhőket".
(Ha esetleg úgy döntesz,hogy vízipipázni akarsz,akkor figyelmedbe ajánlom a Shiazo köveket,én is azt szívom,mert annak nincs füstje,mivel a füst égéstermék,a kő pedig nem tud égni,sőt,akármi kerül a vízipipába,semmit sem égetünk,kivéve a szenet! ÉS NIKOTIN SINCS BENNE!!!! :D)
És szerintem inkább szégyelniük kéne magukat,hogy 10 percenként járna ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!