Miért menő ha tizenévesen cigizel?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és a fél osztályom cigizik. A sulinkban (Katolikus) a 400 főből szerintem több mint 250 dohányzik. Állandóan a drogokról beszélnek,a piálásról meg a cigarettáról. Miért menő ez? Én nem akarok belekezdeni ilyesmibe, de nagyon zavar, hogy van aki lenéz mert nem csinálom ezt meg azt ...2012. nov. 9. 02:38
1/17 anonim válasza:
igazából ha hozzászoksz a cigi egy nagyon kellemes dolog tud lenni. Ha akarsz cigizz, de ne mások akaratából.
2/17 anonim válasza:
nem kell gondolkodni, mire menjen el a pénzed...szvsz büdös és pénzen veszed a koporsószeget.
5/17 anonim válasza:
Ez olyan kerdes,hogy EVA miert akart enni az almabol...
Azert mert TILOS volt...
Es ami tilos,(egeszsegtelen) azt mind akarjak...
aztan rabjai lesznek a rossznak...
Nehez letenni is a cigit... :s
6/17 anonim válasza:
Szerintem az lehet, hogy azt képzelik ezáltal többek, felnőttebbek, komolyabbak, stb. lesznek, holott csak a mérhetetlen ostobaságukat, butaságukat, sok esetben modortalanságukat példázzák. Ezért speciel én lenézek minden dohányost, pedig vannak közöttük igen magas műveltségi szinten állók is (pl. tanítóképző főiskolai etika tanárral is találkoztam, és ez volt az abszolút gáz). Sajnos nagyon sokan a körülményeik miatt cigiznek. Állandó stressz,stb..
7/17 anonim válasza:
#4 cigiztem 12 évig, a cigizés csak azért "kellemes", mert elmulasztja az elvonási tüneteket
8/17 anonim válasza:
7/7-nek én is cigizek több mint 10 éve tudom miért kellemes.
9/17 anonim válasza:
Miért nem mész másik suliba, ha ennyire zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!