14 éves vagyok és a fél osztályom cigizik. A sulinkban (Katolikus) a 400 főből szerintem több mint 250 dohányzik. Állandóan a drogokról beszélnek,a piálásról meg a cigarettáról. Miért menő ez? Én nem akarok belekezdeni ilyesmibe, de nagyon zavar, hogy van aki lenéz mert nem csinálom ezt meg azt ...
:O én ilyen suliba járnék örülnék. nem menőzésből csinálják ha nincs olyan aki nemigen cigizik nincs kinek menőzzenek....tudják mi az élet és ennyi.....jo buliban bebaszni közbe cigizni, a drogot nem ajánlom....rohadt jo ha megy a buli ottvannak a haverok és a pia......azám az élet és 50 évesen meghalsz kb...inkább igy minthogy tanulljak egész nap és még nemis biztos hogy késöbb halok meg.....
2012. nov. 14. 18:48
12/17 anonim válasza:
Útólsóval maximálisan egyet értek :D
Én is inkább örülnék neki :D Ezt nevezik életnek :D
Nem azt, hogy egész gyere korodat végigtanulod, aztán majd amikor egy feszült, semmi lazaság felnőtt leszel, egy mittudom én milyen cég tököm tudja milyen igazgatói székében ülsz, de majd vissza gondolsz arra ha akkor ott lettél volna a bulikon mennyivel boldogabb lennél, és erre még plusz folyton b0szogatnak a mégfelsöbbek, és egy munkamániás nem tudom mi leszel akinek még csaj a sincs, na az nem élet :/ Szerintem sokkal inkább ha ezt az igazgatós dologban te vagy a legfelsőbb és laza is vagy és ott voltál és ott leszel és ott vagy a partikon akkor az már egy élet :D
2012. nov. 14. 21:04
13/17 anonim válasza:
11. vagyok, utolsóval egyetértek.az nem élet hogy másoknak ugrálsz és tanulsz.....inkább kapcoslodjatok ki és bulizzatok,igyatok,cigizzetek és élvezzétek az életet meg legyen egy csajotok és kész....nem úgy mint a stréberek akik ha megláűtnak egy sört már sírva futnak anyucihoz vagy a templomnba.....
2012. nov. 14. 22:01
14/17 anonim válasza:
Az ilyen bulizósak meg sírva szaladnak anyu- apucihoz, hogy adjanak neki még több pénzt, hogy legyen miből betépni a többi hasonló éretlennel. Biztos ezek a jó példaképek? Szerintem szánalmasak.
2012. nov. 15. 07:09
15/17 anonim válasza:
Nem azért én nem azt mondtam, hogy a sárga földig magadat igyad le minden nap, hanem azt, hogy nem kell annyira feszültnek lenni! És nem azért de a híres sztárok fele is elég rossz gyerek volt. És k0rvára nem vagyunk gazdagok!
És elmentem hat osztályos gimibe , hogy majd ne nyolcadikban keljen egy szar szakmunkásba járnom, hanem meglegyek alapozva! Ha tanulni karok tanulok, ha meg nem annyira sokat akkor meg azt is lehet csinálni.
2012. nov. 15. 16:58
16/17 anonim válasza:
buli a legjobb dolog ahol vannak csajok,pia és haverok és egy 3-as bizivel meg lazán kihuzod azt hétvégén meg mehet a buli......ez nem szánalmas csak élvezzük az életet és sokkal jobb minthogy tanuljak egész nap..
2012. nov. 15. 18:15
17/17 anonim válasza:
a csajod meg eltart ha meg kidob átmész egy másik csajhoz és váltogatot azt ennyi felesleges egészségesen élni 80 évig szar élettel mikor nagy bulikkal és minden jo dologgal élsz 60 évet....sokal jobban megéri és van mit élvezni.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!