Mi vesz rá valakit hogy dohányozzon?
Tesóm soha nem cigizett, sőt nem is szerette ha valaki cigizik. Egyik barátnője viszont cigizik és szerintem ő kínálgatta mert láttam nála egy doboz cigit. Azt állítja hogy buliba szívja csak.
20 évesen mi vesz rá valakit hogy elkezdjen cigizni?
Sokan tizenévesen kezdik mikor a lázadó korszakukat élik és 20 évesen leginkább már leszoknának róla.
Én a legutóbbi bulin részegen elszívtam 1 szálat de józanon biztos nem tenném mert utána elég büdösnek éreztem magam. Tizenévesen is kipróbáltam mikor kínálgattak de már akkor se vonzott.
Nőknél magabiztosságot ad, mivel eleve önbizalom hiánnyal küszködnek--idővel meg rászoknak.
Férfiaknál fiatalon mert menő.Én meg csak szimplán szeretem.(De nem mindegyiket)
Kapaszkodj meg, én 24 évesen szoktam rá. Ehhez hozzátartozik, hogy gimiben már kipróbáltam, de akkor nem hatott meg, tehát tudtam, kb milyen. Mikor rászoktam épp egy elvesztett hozzátartozómat gyászoltam, plusz nagyon hajlamos vagyok pótcselekvésekben elfojtani a stresszt. Utána dohányos pasim volt, akkor még többet szívtam (előtte napi 1-5 szál, vele minimum 5 volt naponta).
Most lesz két hónapja, hogy utoljára rágyújtottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!