Hogyan szoktatnátok le a párotokat a cigiről, ha kidobom elveszem a cigit ő újat vesz?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 17:38
1/7 anonim válasza:
Leszoktatni senkit nem lehet. vagy le akar szokni, vagy nem.
(se megváltoztatni, se megjavítani, se....)
3/7 anonim válasza:
Én biztosan őrjöngenék, ha a párom csak úgy kidobná a cigimet. Ha így szerettél bele, hogy dohányzik, fogadd el, vagy szakíts vele, ha nem bírod a cigi szagot.
4/7 anonim válasza:
Szerintem szoktasd másra.Például mentolos cukorkára..
5/7 anonim válasza:
Az a kortól függ, meg hogy a szülei tartják-e el. Ha ilyen 15-17 év körül van, akkor nincsen nagy valószínűséggel péne napiszinten 2 dobonyira, szóval ha kidbod nicnsen mit szívnia. Egyébként én is így szoktam le, volt nálam egy doboz cigi, megfogtam és kidobtam a kukába. Ennek már elég régóta, utána kicsit visszaszoktam, de erős vagyok, nem győz le a rabság, kidobtam megint a cigit, és most e-cigi, vagy vízipia. Ha már mérgezem amgam legalább a rabja ne legyek.
6/7 anonim válasza:
Ez szerintem nem a legjobb megoldás, ettől csak dühös lesz, és ki lesz akadva, lemegy a boltba, és vesz egy másikat. Ennyi.
Viszont! Ha leülsz vele, és nyugodtan megbeszélitek, hogy te nem szeretnéd, hogy dohányozzon, stb. akkor valószínűleg jobban meg fogja érteni, lehet akkor megpróbál leszokni.
De ha nem jön össze, próbáld meg elfogadni. Úgy gondolom, hogy amikor megismerkedtetek, már akkor tudtad, hogy dohányzik, és mégis összejöttél vele, és szereted. Akkor fogadd el ezzel a kis hibájával együtt. Meglátod, nem is olyan nehéz egyik variáció sem:)
7/7 anonim válasza:
Én egy csaj kedvéért szoktam le, akivel még csak nem is járok azóta sem, de mondta hogy undorodik a dohányosoktóül, kdibotam a cigim, és bármilye nnehéz volt azóta nem is szívtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!