Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » . Ti Mennyire avatjátok be a...

. Ti Mennyire avatjátok be a párotokat a havi gondotokba?

Figyelt kérdés
Gondolok ilyenre pl. hogy olyankor szex legyen-ne legyen, stb. meg h egyáltalán elmondjátok e neki h meglátogatott a mikulás bácsi...
2010. jan. 31. 00:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Mivel babát szeretnénk,így abszolút be van avatva. Tudja,mikor van peteérésem,mikorra nem várom,azt is ha véletlenül átáztam,szóval mindent.
2010. jan. 31. 01:09
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Mindent tud. Megbeszélem vele.
2010. jan. 31. 01:21
 3/11 anonim ***** válasza:
29%
Amennyire muszáj és amennyire őt érinti (pl. szex miatt, vagy ha csak a rosszkedvemet muszáj indokolni, hogy nehogy azt higyje, vele van bajom). Amúgy ami nem érinti őt, azzal nem traktálom, mert ez is elég fontos lépés ahhoz, hogy vonzó maradjak a szemében. Ismerek olyan lányt, aki szanaszét hagyja a használt tamponjait, hát el tudom képzelni, ha majd tartós kapcsolata lesz, ennek milyen hatása lesz a kapcsolatára...
2010. jan. 31. 01:43
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Sokszor nem is kell mondani hogy megvan,észre veszi rajtam.Eleinte abszolut magánügynek tartottam,de mostmár egyre simábban beszélek vele róla.
2010. jan. 31. 01:47
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

4 éve együtt vagyunk, együtt is élünk, tudja, mikor van meg, sőt, naptáron vezeti nekem és néha előre szól,hogy esedékes lesz, egészen aranyos :)

Ettől függetlenül soha nem hagytam kint a "tisztasági csomagomat", mindig diszkréten elvonulok cserélni, ez az össz-vissz magánterületem. Sem bontatlanul nem látja a cuccaimat, sem használtan. 23L

2010. jan. 31. 01:53
 6/11 anonim válasza:
79%

Mindig Tudtam a párom ilyen állapotáról. Ilyenkor mindig még jobban szerettem, még kedvesebb voltam hozzá és még több virágot vettem neki. Nagyon szerettem Őt!Kár, hogy

már régen a másé... Z.

2010. jan. 31. 03:27
 7/11 anonim ***** válasza:
mi 3 éve vagyunk együtt,együtt is lakunk 2 éve, így nagyon nem tud kimaradni belőle. a tiszta betéteket a fürdőben tartom, nyitott polcon, máshova nem tudom tenni, de ahol nő van ott úgyis mindnkei tudja, hogy az menstruál, tehát kb olyan lenne dugdosni, mint WC papírt. persze nem rendetlenül. én nem vezetem mikor jön meg, sokszor a párom szól, hogy meg fog jönni,mert nagyobb a mellem és nyűgösebb vagyok. amúgy nem kerítek az egésznek nagy feneket, néha megjegyzem, hogy kellett nekem nőnek születni...20/L
2010. jan. 31. 09:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Amennyire szükséges és rá tartozik. Mindketten középkorúak vagyunk, már rég nem hoznak minket lázba az ilyen természetes folyamatok. Tudja, hogy megjött (mondjuk ezt az arcszínemből látja is), ha esetleg éjjel elönt az ár, nyilván hallja mág félálomban is, hogy ágyat húzok mellette, de nagyjából ennyi. Sosem traktáltam a ciklusom számolásával, hőmérőzéssel, peteéréssel, 1-2 napos késéssel nem sokkolom :=), stb. Nem hagyom elöl a tamponos/betétes dobozt, csomagot, szerintem ezt nem illik. Viszont, amikor bevásárolni megyünk, nyugodtan beteszem a kosárba a muníciót. Szóval, azt hiszem, nálunk sikerült megtalálni az egészséges középutat.
2010. jan. 31. 09:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Mindent tud rólam, ezt is :) Ha nem is mondom Neki, hogy meg fog jönni, akkor is észreveszi, mert a hangulatom elég változékony lesz előtte XD
2010. febr. 2. 12:20
 10/11 anonim ***** válasza:

mi még csak 5 hónapja vagyunk együtt, de elég komolynak ígérkeznek kedvesemmel a dolgok... nagyon figyel rám, mindent tud rólam ilyen téren is, egyáltalán nem irritálják az ilyen dolgok, és olyankor még kedvesebb, elnézőbb, "puszilgatósabb" :) csak maradjon is ilyen:D... :))

16/L

2010. febr. 2. 20:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!