Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit lenne jó tudnom az első...

Mit lenne jó tudnom az első füvescigimről?

Figyelt kérdés
ha lehet csak az irjon aki már próbálta és tudja.. pl: meddig tart a hatása,mi a hatása... nem akarok rászokni,csak ki szeretném probálni...
2009. aug. 30. 20:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
20%
De miért? Minek kipróbálni? Ennyire unatkoztok? Elég rossz úton haladsz, ha már ilyenek fordultak meg a fejedben, hogy kipróbáld.
2009. szept. 4. 14:09
 22/31 anonim ***** válasza:
71%
hali, en mar fuveztem, minosegi cuccot,es barora jo kedvem lett tole,nem viccelek,es nem hanytam meg semmi bajom nem lett,bar en nem is petrezselymet meg oreganot szivtam:-D 23/L
2009. szept. 5. 11:14
 23/31 anonim válasza:
62%

Én szoktam néha-néha füvezni, semmi gáz nincs vele... nem szoktam rá semmi másra, pedig 6 éve próbáltam ki először. 2-3 havonta előjön egy ilyen este, viszont alkohollal ne keverd, mert tényleg hányás lesz a vége.

Jó lazulást:D

2009. szept. 5. 15:27
 24/31 anonim ***** válasza:
37%
hallod leírtam, majdnem elküldtem , és igen jó szöveg volt , ékletem legjobb szövege, amit saját kútfőböl írtam és erre ujraindult ez a tetves gép!!! bocs, de mégegyszer nem írom le ! szívjál be nyugodtan és megtudod! nekem bejött ! ennyi!
2009. szept. 5. 16:43
 25/31 A kérdező kommentje:
lol:D az utolso valasz irójának elkérhetem az msn cimét? megnevettetett:DXD
2009. szept. 6. 16:45
 26/31 anonim válasza:
30%

Formája: növény szárának és leveleinek összeőrölt formája.

Hatásai: szájszárazság, enyhe szédülés, feldobottságérzés, nevető rohamok, gátlások oldódása, kitágult pupillák, bedagadt szemek, esetleg hallucinációk, illúziók.

Pszichikai függőséget okoz, a kemény drogok előszobályának nevezik.

2009. szept. 7. 20:13
 27/31 anonim válasza:
75%
Szerintem felesleges füvezni, ha van legális dorg is.:D Az alkohol maga egyféle drog... Sztem attól még jobban is érzed magad:P
2009. szept. 10. 20:46
 28/31 anonim ***** válasza:
80%

Szia! Látom már döntöttél, nem tudom mennyit informálódtál róla, nem hiszem, hogy letudnálak beszélni róla, de lehet nem is akarlak... Amit viszont mindenképp elszeretnék mondani neked, az az, hogy ezis, mint minden más pszihoaktív drog, mindenkire máshogy hat. Így rád is! Felesleges mérlegelned mások élményit, mert egyrészt elég nehéz leírni a hatását, másrészt én már legalább 10féle első cigis reakciót láttam. Amivel viszont többet kellene foglalkoznod tényleg az, érdemes-e bele kezdeni? Ha kíváncsi vagy a véleményemre akkor olvasd tovább, próbálok neked segíteni, felkészíteni a dologra, hogy tényleg a jó megoldást választhasd! Ha nem akkor most hagyd abba az olvasást...

Szóval, először is szeretném veled tisztázni, hogy az a véleményem az egész fűről, hogy nemrossz, fizikailag szerintem nem túl ártalmas, a pia ebből a szempontból 100x rosszabb! Ami viszont neccesebb, az a pszihikai hatása. A hosszú távú!! Ha minden igaz, akkor másnál is kivált olyan dolgokat a fű, hogy amikor bevan tépve sokat gondolkodik, "forog" a világ mindenféle hülyeségeiről. Így a saját gondjairól is! Ez az első. Második, rendkívül drága mulatság ez hazánkban. Amíg holland földön 5euro 1g, tehát rendes, mérlegen is 1grammot nyomó pakk, addig itt jóval több, és sokszor a felét se fogod megkapni. Rászokni nem lehet igazából, de a lelki függőség nagyon erős itt is. Mivel lényegében a pénzügyi leépülésen kívül nehéz rá rosszat mondani, ezért a lelked akarja, sokáig nem látja majd okát abbahagyni. Annyit fogsz szívni, amennyit enged a pénztárcád, ezt hidd el! Rossz társaságba fog keverni, olyan emberek mellé, akik lehúznak mindenkit, még a saját anyjukat is! Depressziós lehetsz tőle (én is az vagyok, és egyértelmüen a fúnek tulajdonítható) ez szerintem minden 2. embernél kialakul tőle. Egy a lényeg! Ha nincs 100%osan kiegyensúlyozott életed, ha nemvagy nagyon keményen határozott, ha egy picit is befolyásolható vagy, KÉRLEK SZÉPEN NE PRÓBÁLD KI. Tapasztalat, nem orvosok és anyukák hülyesége, CSAK A SZINTISZTA TAPASZTALAT. Ha bármilyen kérdésed lenne írj, szivesen segítek. Szia

2009. szept. 11. 02:37
 29/31 anonim ***** válasza:
34%
Nyugi, ha ki akarod, próbáld. Csak ne csináld gyakran. Ezzel én is megjártam, később nehéz letenni. Bár lelehet, csak nehéz. Néha viszont egész jó dolog. A lényeg, hogy ne ijedj meg. Elsőre simán lehet para, de nem kell, bajod nem lehet, élvezd és hallgass pl. zenét. És ne szívj sokat, csak keveset elsőre!
2009. szept. 13. 17:14
 30/31 anonim ***** válasza:
70%

Szia! A huszonXből 1-2 ember írt azért normális dolgot. Azt jó lesz tudnod hogy ha elmohózod úgy fogsz kinézni mint a legtöbben akik "még nem érzek semmit" címszó alatt annyit szívnak az első cigijükbe mint a velük lévő rutinosak. Elfehéredsz, leesik a vércukrod, hányingered lesz és szédülni fogsz. Ha ez történik akkor se ess pánikba, egy kis folyadék meg csoki és pár óra pihi segít.

Logikus ugye hogy a barátod annyit fog a cigibe tenni amennyi neki elég ahhoz hogy betépjen de ez neked sok, valószínűleg erre figyelmeztetni fog. Inkább szívj bele 3 izmos slukkot az elején, ő közben végigszívja és a végén ha még úgy érzed akkor megint szívhatsz belőle, akkorra ráérzel milyen lesz a hatása. Nem lesz kedved emberek közé menni, készíts be finom üdítőt és valami nasit, beszélgessetek kicsit, röhögjetek aztán nézzetek meg vmi jó vígjátékot. Igazából minden jobbnak tűnik betépve, a filmek, a beszélgetés a barátaiddal, a szex, a kaják főleg! Élvezd ki. Ne ülj egy helyben állj fel, mozogj, nézelődj az erkélyen, élvezd! Kicsit gyorsítja a pulzust de nem kell tőle megijedni max. ha ráparázol akkor elcseszed az egészet. Ne gyárts összeesküvés elméleteket! Másnap ha felkelsz kiröhögöd magad érte hogy elrontottad a saját szórakozásodat. Nekem enyi jutott eszembe elsőre meg hogy nem törvényszerű a rosszullét csak ha tényleg túlzásba viszed elsőre. Mi nem tettük és az volt életem egyik legmeghatározóbb pszichés élménye, olyasmi hatással volt rám mint most egy LSD trip. Másnap tiszta elme és néhány dolog átértékelése az életemben...

Sok sikert, jó szórakozást!

2009. szept. 22. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!