Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit lenne jó tudnom az első...

Mit lenne jó tudnom az első füvescigimről?

Figyelt kérdés
ha lehet csak az irjon aki már próbálta és tudja.. pl: meddig tart a hatása,mi a hatása... nem akarok rászokni,csak ki szeretném probálni...
2009. aug. 30. 20:36
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
nem kell paráztatni,ugyse fog hatni rám,én már eldöntöttem,kiszeretném próbálni,ha ilyesztegetéseket akartam volna hallani akkor anyámnak tettem volna fel ezt a kérdést és nem tőletek...azért köszönöm hogy ennyire féltek,de nyugi nem fogok rászokni,csak tudni akarom milyen... és nem kell azért se aggodni hogy a zsebpénzem látja ennek kárát,hiszen ingyen kapom egyik régi ismerősömtől...Köszi válaszotokat!:)
2009. aug. 30. 21:40
 12/31 anonim ***** válasza:
53%
Micsoda régi ismerős! Nem tudom, hogy F v L vagy-e, de én kidobtam miatta valakit (komoly kapcsolat volt), mert egyszerűen NEVETSÉGES és PRIMITÍV lett tőle. Nem tudok értékelni egy embert, aki ilyen nevetséges anyagokhoz nyúl azért, mert nem érzi elég szépnek a valóságot. Kis hülyék!
2009. aug. 31. 10:23
 13/31 anonim ***** válasza:
77%

Azt, hogy azok tiltanak ennyire tőle, akik beveszik a hülye média által diktált tényállást, miszerint egy cigi is függőséget okozhat, meg hogy megdöglesz, ha elszívod...

Ugyan már, semmi rossz nem volt régebben benne, pár buliban betéptünk, vigyorogtunk mint a tejbetök, hajnalban meg hazamentünk aludni... Ennyi volt, senki nem kapott rá...

Hogy meddig és mi a hatása, az mindenkinél más.

-ReapeR-23/F

2009. aug. 31. 12:36
 14/31 anonim ***** válasza:
71%

jesszus, milyen emberek vannak.

kipróbálja a füves cigit, hú mekkora szörnyűség.

mostmár biztos börtöntöltelék lesz.

remélem jobban érzitek magatokat, hogy leoltottátok, de azt nem tudta meg, mire vigyázzon közben.

2009. aug. 31. 12:46
 15/31 anonim ***** válasza:
65%

Teljes mértékben igaza van az előttem szólónak!

Ha ki akarja próbálni úgyis kipróbálja, nem tudjátok lebeszélni róla a szar dumáitokkal. Lehet h hányni fog tőle meg szar lesz neki de akkor is legalább tudni fogja. Azzal pedig semmit nem segítettetek h leoltjátok:S

Én még nem próbáltam, de egyik ismerősöm igen. Ő nagyon hányt tőle, és rohadt szarul volt. Mondjuk lehet h azért is mert egyből ráívott még egy kis töményetXd mondva "ennek még semmi hatása":D Ettől aztán teljesen készen lett. Miután megjött a hatása (kb egy félóra) nagyon szédült, bizsergett a combja és a hasa..aztán meg taccs:D

Teljesen le volt lassúlva azt mondta.

Szal én azt tudom neked tanácsolni h ha kipróbálod, semmiképpen ne igyál rá (előtte se) alkoholt és ne szívjál sokat belőle mert nem érzed egyből a hatását úgyse (mondom kb fél óra).

2009. szept. 1. 01:11
 16/31 anonim ***** válasza:
62%
az meg h pont azokat a válaszokat pontozzátok le amik számára hasznosak lennének...hát nem is kommentálnám:S:S
2009. szept. 1. 01:12
 17/31 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Aki azt írta, hogy barátokkal próbáld, akikben megbízol, annak igaza volt. Sztem egyvalamire kell vigyáznod, arra, hogy ne szívd nagyon túl magad, mert akkor nem vigyorogni fogsz, hanem bepunnyadni, pár óra alatt kimegy a hatása, ne aggódj, lehet kicsit paranoiás leszel, meg összeesküvés elméleteket gyártasz majd, én mindig ezt csináltam. Évek óta nem szívtam, akkoriban is max 10-20x, és semmi bajom nem lett tőle. Igazából olyan 2x volt nagyon jó, akkor végigröhögtem órákat. Ha elszívtad menj buliba, vagy nézz filmet, mert ha csak ücsörögsz nem lesz annyira jó. Ha nem viszed nagyon túlzásba, akkor nem lesz gond.

A hollandok is folyton röhögnek a külföldi túristákon, h mindig túlazívják magukat, ők tudják, h kellemes lehet, ha pár slukkot szívsz. Én sohasem hánytam tőle, mondjuk hányingerem volt. Tényleg akkor rossz, ha bepunnyadsz tőle, ezért is mondom, h inkább menj utána buliba vagy valami, ha nem, akkor meg max egy jó alvás lesz belőle. Üdv

2009. szept. 1. 14:42
 18/31 anonim ***** válasza:
92%
figyi hidd el amire számítasz hogy mekkora nagy lesz meg hogy teljesen máshogy fogod látni a világot ennek a nagyrésze semmi!!! Tegyük fel hogy vki azt mondja neked hogy kapsz sok-sok csokit, és akkor te a fejedbe úgy képzeled hogy húúú akkor biztos egy egész kamionnyi csokit kapok és aztán a rájöttél hogy csak 3 szelet csokit kaptam!!!:D szóval ha még nem próbáltad akkor úgy képzeled el meg azt hiszed hogy nagyon fogod kapni meg milyen jó és mikor kipróbálod még ha kapod is egyáltalán nem olyan durván mint ahogy elképzelted ezelőtt!!! Szóval nyugi semmi durva dolog én szerintem nyugodtan kipróbálhatod, csak ne szokj rá!!!
2009. szept. 1. 16:47
 19/31 anonim ***** válasza:
42%
azt lenne jó tudnod h zöld...és néha majorannaval vegyítik...szóval atbaxnak majd elsőnek is lehet...ésnemlesz semmi hatása...ezért kell még 1 mert érezni akarod h mijen az amikor tényleg hat...aztán megint csak kevés gempat raknak bele...és fokozatosan rászoktatnak...ne legyél már hüje...inkább elmegyek veled inni barhova...bármit de ne próbáld ki...én se tettem...pedig millió lehetőségem lett vna...és osztájtársam is igyszoktatták rá...most ojan gebe bazzzzdmeg...15 éves...38 kiló...mint egy anorexiás búúúzzzi ugynézki...sztem neakarj igy kinézni...és ne havarkoggyá ojannal aki füvezik bazzzdmeg...majd mikor a yardok lekapcsolnak miközbe ottvan a zsebedbe a ganja akkor majd szaaaarlessz...mikor anyádat halgatják ki és őt büntetik te meg jobb esetbe megúszod....rosszab esetbe javító...voltál már ott? én igen...csak látogatóba...de szörnyú 1 hej...ne akarjal oda kerülni...maradj tiszta...énis megtettem...és még élek...: )
2009. szept. 2. 20:57
 20/31 A kérdező kommentje:
ahj isteneeeeem! nem kell igy be.osni könyörgöm! csak egy ki.aszott füves cigiről van szó amit egy barátomtol fogok kapni,hogy kiprobáljam,ő is ottlessz velem,nem lessz semmi baj,nem fogok rászokni,letudom állitani magam az elsőnél,nem kell parázni és ilyen h.lye szövegeket beirni hogy intézetbe akarok-e kerülni stb... mi a szar köze van ehhez? nem 60kiló fehérport akarok felszivni az agyamba naponta 60x,és egyfolytába belőve lenni, hanem csak egy füves cigit elszivni!ááhhh...
2009. szept. 3. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!