Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit lenne jó tudnom az első...

Mit lenne jó tudnom az első füvescigimről?

Figyelt kérdés
ha lehet csak az irjon aki már próbálta és tudja.. pl: meddig tart a hatása,mi a hatása... nem akarok rászokni,csak ki szeretném probálni...
2009. aug. 30. 20:36
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
74%

Mit kellene tudnod? EZT!:

Ha jót akarsz magadnak, és nem akarsz idő előtt meghülyülni akkor soha ne vegyél a szádba ilyen szart!!!!!

NE PRÓBÁLD KI!!!!

BARÁTI JÓTANÁCS!!!

2009. aug. 30. 20:49
 2/31 anonim ***** válasza:
75%
Nekem egy oltári nagy hányás lett a vége!!!!!!!!!!!!És piszok rossz! Butaság kipróbálni , de te tudod.Szerintem millió más dolog van amit kipróbálhatsz, és még élvezetes is!
2009. aug. 30. 20:49
 3/31 anonim válasza:
89%
Én is hánytam,mint a lakodalmas kutya,pedig egész este nem ittam alkoholt,csak pár slukk füvet szívtam.Nem ajánlom
2009. aug. 30. 20:53
 4/31 anonim ***** válasza:
76%

"...Mit lenne jó tudnom az első füvescigimről?..."

Azt, hogy ezt az ELSŐT nem szabadna elszívnod!

Én nem próbáltam és ennek köszönhetem, hogy még mindig itt vagyok. :D

2009. aug. 30. 21:00
 5/31 anonim ***** válasza:
66%

1,5-2 óra.

elkezdessz bizseregni tőle, és lelassul a világ.

ha sokat szívsz, hallucinációid is lehetnek, vagy emlékezetkiesés.

2009. aug. 30. 21:01
 6/31 anonim ***** válasza:
64%
Azt, hogy NE legyen se első, se következő. A nem akarok rászokni ugyanis nem működik. Utána meg jönnek a kemény drogok.
2009. aug. 30. 21:02
 7/31 anonim ***** válasza:
49%

felejtsd el az ijesztgetéseket.

annyi, hogy aznapra már ne tervezz semmi komolyat, mindegy hány órakor akarjátok, utána már nem lesz kedvetek semmihez, szóval legyen szabad a nap.

kell több liter folyadék (cukros löttyök, fanta, ilyesmi) mert kiszárítja a szád és a torkod.

kell zene, természetesen reggae. :)

kell milkdrop plugin a winamphez.

cigit is meg kell venni előre, ne akkor kelljen lemászni a boltba és mindenkivel kommunikálni véres szemmel.

kell valami nass is, chips, ilyesmi, és vészhelyzet esetére egy tábla csoki is, ha valakinek lemenne a cukra akkor megeszi és nem lesz rosszul.

az alkohol pedig felejtős. később mehet együtt, de legelőször ne.

nyomjátok. :)

2009. aug. 30. 21:07
 8/31 anonim ***** válasza:
50%

Mit kell tudni róla? Mindenkinél máshogy hat.

Eddig kíváncsiságból 2* próbáltam, semmi hatása nem volt.

Se belassulás, se képek, se jókedv, semmi.

Ilyen is van. Ha ki akarod próbálni, úgyis kipróbálod, egy cigitől nem leszel drogos, nem okoz függőséget, nem nyúlsz kemény drogokhoz. Csak ésszel, mert tudod, hülyéből sok van, nem kell beállni melléjük:)

2009. aug. 30. 21:09
 9/31 anonim ***** válasza:
81%

A hányás nálam sem maradt el, és a tompultság sem, de soha többet nem szívok az tuti.Büdös mit a rákfene, és még sz.r is!!

Ne szívj!! Ennél sokkal érdekesebb élvezhetőbb dolgok is vannak!Azon a pénzen inkább menj, és vegyél valami olyat magadnak amire régen vágysz!Jobban fog esni az tuti!És idővel felfognak nézni rád a barátok is hogy van erőd tiszta maradni, és tudsz nemet mondani!Én egy olyan bandában voltam anno, ahol mindenki party drogokat használt, kivéve én + a legjobb barátnőm.Soha nem kínáltak, vagy erőltették volna sőt ellenezték mikor kértem egy slukkot!Azóta eltelt 10 év , családanya lettem,és máig tartjuk a kapcsolatot velük, és igenis büszkék ránk hogy tisztán is tudtunk anno buliba járni velük.

2009. aug. 30. 21:12
 10/31 anonim válasza:
75%

Elöször is csak olyannal szívj akikben teljes mértékben megbízol. És ne sokat! Ez nem olyan mint a pia, hogy ha rosszul leszel segít rajtad egy kifli. Itt ha elszámolod magad akkor csúnya vége lesz. Lásd a fentieket...fűtől hányni a legsz*rabb dolog a világon.

Továbbá itt a beszerzés elég necces. Soxor átakarják baszni az embert, hogy kamu cuccot adnak el. Ezért mondtam, hogy olyanokkal legyél akikben megbízol és akik tuti nem petrezsejmet raknak a cigibe. Én azt mondom elég ha 2 körben benne vagy a többit ne engedd még ha a sok majom füves haverod rád is akarja erőszakolni!!

És egy biztos egy füves cigibe nem fox se belehallni se rászokni. Én szívtam egy időben elég sokat, de leálltam vele. Nem láttam sok értelmét. Inni jobban szeretek. Az pörget. De a fű csak punnyaszt.

2009. aug. 30. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!