Első nap "cigi nélkül" és depresszio? :O
Másfél év után elhatároztam h abbahagyom a cigit..napi dobozzal szívtam kb az utolsó háromnegyed évben és rájöttem h mind egészségileg, mind anyagilag megérné abbahagyni, plusz nem függők tőle, nem büdös a ruhám, anti-dohányos csajokat sem taszítja..szóval le akarok szokni de egyszerüen antiszociális vagyok már az első napon, pedig kettőt el is szivtam, meg egy nikotinos rágót..Ha beszélgetek szorongok, ha állok a városban,utcán akkor ilyen bénának érzem magam, haverokkal agresszív vagyok, és nem látom értelmét az életnek..Nem látom értelmét az esti csocsózásnak, pókerezésnek, filmnézésnek a haverokkal, motorozásnak..Semminek..Talán a bulinak mert ott alapbol is keveset cigizek, inkább mással foglalkozok:) Ha ránézek a cigire azt érzem "jézusom de jól esne"..Ha megszűnik a nikotinfüggőség megszűnnek ezek a lelki dolgok? Egyszerüen kisebbségi érzésem van, pedig eddig volt egy egészséges önbizalmam...most senkinek érzem magam..Ez normális, vagy csak nálm van így? Ha igen, miért lehet ez és h lehetne rajta segíteni?
Előre is köszönöm:)
Keress más pótcselekvés, sproltolj sztem, kondi bicaj futás úszás bármi jó.
Esetleg játsszál a gépen cs, ut, flatout2.
Vagy gitározz az is le tudja kötni az embert.
Amikor úgy érzed hogy beadnád a derekad nézd meg ezeket a linkeket és legyél elszánt, te sokkal erősebb vagy mint az bűzrud, te fogysz kijönni ebből győztesen és kész, nem fogja az élted minden egyes percét uralni
[link] videót is nézd meg
[link] olvasd ezeket figyelmesen végig.
Haverokat is ezekkel szoktam biztatni.
Remélem tudtam segíteni.
Bocs, tudom, hogy ez nem segítség, de meg kell kérdeznem:
"Másfél év után elhatároztam h abbahagyom a cigit..napi dobozzal szívtam kb az utolsó háromnegyed évben és rájöttem h mind egészségileg, mind anyagilag megérné abbahagyni, plusz nem függők tőle, nem büdös a ruhám, anti-dohányos csajokat sem taszítja.."
Ezek valóban hatalmas felfedezések (csak félig írom gúnyból; a legtöbb dohányos nem jut el idáig, vagy csak akkor, amikor késő...), de miért nem tudtál ezekre már azelőtt rájönni, hogy rászoktál volna? Nekem nem kellett rászoknom, anélkül is tudtam ezeket, hogy ezzel járna. Az elején is végiggondolhattad volna. Nem kell mindent kipróbálni, hogy tudd, hogy szar: elvégre gondolom azt, hogy a vonat elé ugrani rossz, anélkül is elhiszed, hogy kipróbálnád. Arra meg, hogy lásd, hogy rossz, ott a sok hülye elrettentő példának, aki küszködik a cigizéssel, bűzölög, tüdőrákot kap, kifullad 100 méter futás után és egész életében kidob arra a szarra annyit, hogy házat vehetne belőle.
Na mindegy, tudom, hogy most a prédikációval nem mész sokra, azért írom le ezeket, mert a jövőben is előfordulhat, hogy késztetést érzel majd más dolgok kipróbálására (füves cigi és más drogok, stb.), csak ez előtte jusson eszedbe.
Amit írsz, arra egyébként nem fogadnék, hogy a cigi műve lenne. Ez tényleg depressziónak tűnik, de nem hiszem, hogy a cigi letétele önmagában ezt okozná. Bár az is igaz, hogy sohasem cigiztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!