Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Segítség! Valaki leszokást...

Segítség! Valaki leszokást segítő ötletet, eszközt tud adni?

Figyelt kérdés
7 évig dohányoztam és már a 3. próbálkozásnál tartok, hogy végre letegyem. Eddig a maximális idő 2 hónap volt cigi mentesen és most megint 2 hónapnál járok, de nagyon nehéz megállni, kínlódok mint egy kivert kutya. Szórakozni, kocsmázni haverokkal nem merek elmenni, mert ha alkoholt fogyasztok, biztos elvéreznék. Folyamatosan el kell terelnem róla a figyelmem. Tudom, hogy rossz, de 7 év az sok idő. Valaki tud valami jó tanácsot adni, vagy esetleg valami eszközt ajánlani? Próbáltam már az E-cigit, kiadtam érte 8 ezret, de már a kukában van. Nem segített.

2012. dec. 18. 12:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én több mint 10 éves dohányzást hagytam abba egyik napról a másikra. Terhes lettem, és a gyerekemért letettem. A cigivel együtt a kávét is, mert külön-külön nincs értelme :)

Aztán a baba 2 éves koráig szopizott, majd a kistesóra gyúrtunk. Már 6 éve nem szivom, de még mindig sokszor eszembe jut, megkivánom.

2012. dec. 20. 23:14
 12/12 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Cigaretta = érszűkülés = amputáció? :/"

Igen így van. De az érszűkülés az az igazi kín. Tudod, amikor fájdalommal jár a járás, és kb a 10 lépés után annyira begörcsöl, hogy meg kell állni. És ez csak a láb. Mellette minden szervben lezajlik az érszűkület, csak az nem ilyen "látványos". A nemi élet romba dől, a vesék is felmondják a szolgálatot. A levegő is egyre kevesebb körülötted, mert a szíved, tüdőd egyre kevesebbé tudja ellátni a szolgálatát. Amikor már a lábadat metélik, tulképpen egy félhalott vagy belül. És amikor hazaadnak a kórházból, mit kezdesz magaddal? Egy vödör vizet nem tudsz arrébb tenni, vagy magadat rendesen ellátni. Aztán jön a tatai rehab intézet, és a rokonok tologatnak az Által ér partján a tolókocsidba. 40 évesen. Ha valaki nem hiszi, jöjjön el Tatára, és megnézheti.

2012. dec. 21. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!