Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 14 éves vagyok és napi 3-5...

14 éves vagyok és napi 3-5 szál cigit szivok menyi az esélye hogy 40-45 éves koromra impotens leszek?

Figyelt kérdés

2012. nov. 11. 20:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
Semennyi,te tökfej.Addig is maszturbálj sokat !
2012. nov. 17. 06:49
 12/18 A Tengerész ***** válasza:
100%
A legfontosabb nemi szervünk az agyunk. Ott dől el minden. Nálad ahogy a kérdésből kitűnik már most is baj van arrafelé. Hogy konkrét legyek nagyjából 100%
2012. nov. 17. 08:40
 13/18 anonim válasza:
100%
Inkább azon járna az agyad, hogy nem gyújtok rá. A napi 3-5 szálról rászoksz szépen a napi 1 dobozra később. Helyette sportolni kellene és egészségesen étkezni, nem szénné dohányozni magad, lerészegedni majdnem minden nap, drogozni, stb. De ki vagyok én, hogy prédikáljak? Anyád büszke lehet rád, 20 év múlva lehet, hogy koszorút fog fizetni, nem pedig az első lakásodat (például).
2012. nov. 17. 08:56
 14/18 anonim válasza:
100%

Alapiskola 3. osztályában megtanítottak arra,hogy a hüjét ly-al írjuk,azaz hülye.Ezt jó volna ha te is megjegyeznéd mivel én szlovákiában élek és marha nagyot röhögtem rajtad.

Ami a cigit illeti:

Attól függ hogy elakarsz e valamit elérni az életben,

vagy csak tönkretenni magad.

Kivétel ha cigány vagy,akkor nyugodtan lehet napi 3 doboz

2012. nov. 17. 09:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Légyszives szívj minél többet, idd szét a májadat, de aztán kérlek, ne a miáltalunk fizetett adóból próbáld helyrerakatni magad az orvosokkal, inkább ugorj le valami szép magas helyről.
2012. nov. 17. 12:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Semmi, mert nem fogsz addig élni, ha így folytatod!
2012. nov. 17. 14:09
 17/18 Rex Andy válasza:

Az impotencia talan a kerdezo szamara nagyon lehetseges, ha ilyen eletvitelt folytat tovabb.

De az hogy lehetseges, hogy egy ilyen nyilt forumon ennyire tragar beszed format lehet folytatni.

Ide sullyedt a nemzet szintje otthon ? Kovetkezo lepes a nemzetunk impotenciaja!

2012. nov. 19. 04:47
 18/18 anonim ***** válasza:

A legjobb uton haladsz a rövid élet felé,pár cigit még

tegyél rá ,biztos legyen a siker .

2012. nov. 19. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!