Napi 2-3 szál cigi mennyire káros?
És igaz hogy lassítja a növést?(Mondjuk így is 185 vagyok szóval nem is bánnm ha már nem nőnék)
Egyébként kék pall mallről van szó
16/f
(Nem kell off..(pl.ne cigizz,akaszt fel magad inkább,ne szennyezd a levegőt stb..köszi)
Nem offolni akarok,de télleg ne cigizz.
Károstja a tüdőd. Igen káros,nagyon. Napi egy szál is káros,sőt ha egy héten egyet elszívsz az is károsít egy idő múlva. Pl.tízév múlva.
Először is:NE DOHÁNYOZZ,MERT AZ ROSSZ.ÉRTEM?
Amúgy meg ha csak napi 2-3 szálat szívsz és annyi is marad,az nem kevésbé káros,mintha hetente meginnál egy üveg kólát.Sőt,a kóla még károsabb.Én is ennyit szívok kb tudatosan.
Osztom az előttem szóló véleményét.
Az adag emelését viszont próbáld kerülni, még ha nem is egyszerű. Fogd fel úgy azt a pár szálat/nap, mint egyfajta jutalom az aznapi tevékenységeidért vagy ilyesmi. Véleményem szerint ez segít abban is, hogy megakadályozd magad a dózis emelésében. Ne akarj több "jutalmat", mert akkor már visszájára fordítod, garantáltan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!