Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyi cigit kell elszívni...

Mennyi cigit kell elszívni ahhoz, hogy valaki impotens legyen?

Figyelt kérdés
Én pl. napi 1et szoktam elszívni, rá sem vagyok szokva, csak azért szívom mert jól esik, de félek, h impotens leszek..
2012. okt. 27. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
cigi nélkül is lehetsz impotens...tehát irracionális a félelmed. napi 1 szál meg semmi...
2012. okt. 27. 14:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Örökre vagy ideiglenesen?

Nagyon függ attól, hogy mennyi idő alatt akarsz elszívni egy mennyiséget. Ha 150000 cigit húsz év alatt szívsz el (ez napi húsz szálat jelent), akkor - mondok egy számot hasból - 25% az esélyed, hogy tüdőrákot vagy szívrohamot kapsz, mire végzel. Ha egyiket a másik után szívod el, és nem tartasz szünetet, egy nap alatt megmérgezheted vele magad, anélkül, hogy a 150000-nek a közelébe jutnál. (Hat percet számolva egy szálra, az 240 cigi egy nap alatt.)

2012. okt. 27. 18:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is irracionalis ettol felni. Acigitol nem feltetlenul leszel impotens csak kissebb eselyel lesz gyereked hosszu ido utan. De ez csak azoknal all fenn akik mar evek vagy akar evtizedek ota szivjak es napi kb egy csomagot legalabb
2012. okt. 27. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!