A teafüvet ártalmas elszívni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 18:45
1/8 anonim válasza:
Nem ártalmasabb,mint a cigi,csak undorító.Nem fog jól esni.És haluzni sem fogsz.
2/8 anonim válasza:
Nem én mióta felemelték a cigi árát átértem a teafüvekre szárított dohánnyal keverve így kevesebb fogy mert rám jön a hányinger nem a legjobb de valamivel pótolni kell.
3/8 anonim válasza:
volt anno egy cimborám még általánosban akiszalvétába tekert vegyes szárazgazt szívott mikor elkobozták a cigijét. de ha igazán durván akarod tolni ír be youtube ba a következőt: "bartos cs istván sztálin cigarettareklám" ő kb hungarocellt,szart,vegyes gazt,balatonszeletpapírt teker be és azt szívja orrba.
4/8 Johnydio válasza:
Felteszem az alapkérdéseket: -Miért KELL elszívni?
-ha működne, az elmúlt pár tízezer év alatt biztosan felvették volna a kedvencek közé.
Egy tested van egész életedre, amit a kíváncsiságod- függőséged folyamatosan rombol életed végéig. Felesleges hülyeségekkel ne tékozold a tartalékaidat, mert nem tudod mennyi van még hátra. Ha mindenképpen szívni akarsz, akkor spórold össze a az árát, de ne kísérletezz baromságokkal.
5/8 anonim válasza:
Ez undorító!!Én dohányzom,de arra sem vagyok büszke!Ha valamilyen úton-módon nem tudnám megvenni én biztosan nem kísérleteznék az ilyen baromságokkal!!Emberek vagyunk,azért mégis!!!!!!!!
6/8 anonim válasza:
Én már szívtam.
Nem valami jó az íze :D
És nincs benne nikotin így hatóanyag sincs benne.
Nem enyhíti az elvonási tüneteket.
7/8 anonim válasza:
Nem károsabb, mint elszívni a vaddisznószőrt. Az íze is olyan körülbelül
8/8 anonim válasza:
mi az előbb szippantottunk egyet tisztán.. durva trip volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!