Ha valaki rendszeresen dohányzik és egy napig nemtud elszívni egy szál cigit sem akkor mit érez, milyen tünetei lesznek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 20:25
1/4 anonim válasza:
Enyhe tüdőelégtelenség és némi vágy a rágyújtásra.
2/4 anonim válasza:
egyéntől függ, nálam a remegésen keresztül a szédülésig minden van már pár óra után, olyan hogy egész nap, olyan nem nagyon volt az elmúlt 10 évben pont ezért.
3/4 anonim válasza:
Volt, vagyis még van egy haverom, akivel mindig együtt cigiztünk. Én mindig multit szívtam, kéket, de már eléggé régóta. Az elején még ő is azt szívta, de kis kora óta passzívdohányzásban élt, folyamatosan váltotta egyre erősebbre a cigiket, most piros bondból elszív egy dobozzal egy nap, mellette meg még 20 Mg-os nikotin tartalmú elektromos cigit is szív, kb. két patronnal egy nap. Egyszer nem volt nála cigi a suliban, se elektromos, se normális, és nem tudott cigizni. kb. 10 percre rá elkezdett szédülni, hányingere lett, le kellett hogy üljön, és összerántott a gyomra. Aztán adtam neki egy cigit, bement a wc-be, elszívta és semmi baja nem volt. Kb. Ilyenek a tünetek az erős nikotin függőknél.
4/4 anonim válasza:
Idegesség,köhögés,szédülés remegés verejtékezés ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!