14 éves vagyok és napi 3-5 szál cigit szivok menyi az esélye hogy 40-45 éves koromra impotens leszek?
%os érték kéne:D köszi az infót:D
2. válaszolo:minek irsz ? nem a huje válaszaidra vagyok kiváncsi
3.-nak is nemigaz.hagyatok már az ostoba komikal minden kéréshez odairjátok a hujeségeket
4.-nek:D és a tüdő és gégének menyi?:D am 0,5-6-os cigiket szoktam szivni
srácok, gondoljatok bele, ennek is a kis gyökérnek 4 év múlva ugyanannyit fog érni a szavazata, mint a miénk :(
legalább írni tanulj meg, a jellem nehezebben fejlődik, lehet, hogy örökre ilyen nyomi maradsz, de legalább tudd leírni hogy "nyomi vagyok"
szerintem egy olyan 60-70%ot számolhatsz amúgy. alapból egy csomó férfi, aki nem dohányzik, csak mondjuk sosem figyel oda a mozgásra, és az erek karbantartására, már így a férfiak felének nem áll fel ennyi idősen (van aki szerint 2/3ának). ha még cigizel is, az is egy szorzó, úgyhogy szerintem nagy esélyed van rá, hogy impotens leszel, bár pont ez a kor, ahol még 40évesen lehet hogy működik, 50évesen meg már biztos, hogy nem fog. sok sikert hozzá:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!