Miért nem jó letenni egyik napról a másikra a cigit?
Figyelt kérdés
Volt akinek fokozatossággal sikerült?2012. okt. 17. 20:09
11/15 A kérdező kommentje:
Ja és mindenképpen köszi,hogy írtál!
2012. okt. 18. 12:20
12/15 anonim válasza:
A szüleim dohányosok.
Anyám, fokozatosan szokott le. Neki sikerült. De 10 év után visszaszokott, mert az új munkatársak is dohányoztak, és visszakeveredett. Sajnos.
Apám egyik reggel felébredt, és látta hogy elfogyott a cigije. Elhatározta hogy leteszi :D ( vicces de tényleg így volt )
Ő 1-2 évig bírta.
Szóval szerintem fokozatossággal próbáld.
13/15 anonim válasza:
Apám amúgy stressz miatt szokott vissza...
14/15 A kérdező kommentje:
Megkérdeznéd,vagy el tudnád mondani Nekem Édesanyád fokozatos módszerét? Nyilván ez egyénenként változik,kinek mi a jó,de az alaptörténet az mégis ugyanaz.Mire figyelt Ő illetve mit tartott szemelőtt ami szerint sikerült vagy hogy csinálta!? Köszönöm.
2012. okt. 18. 19:38
15/15 anonim válasza:
nekem családomban kb mindenki cigizett: anyu, apu, nagyim, dédim, szóval kb én is csak passzívan. nagyim olyan hogy cigizik mondjuk 2-3 évet utána ha ő azt mondja nincs kedve ráhyújtani akkor 5 évig nem dohányzik, jelenleg most sem. dédim egész életében cigizett, 86 évesen halt meg szegény, de nem ez miatt, igaz amikor a kórházban vizsgálták a tüdejét először az orvos azt hitte hogy régen kivették a felét. anyám is erős dohányos volt, de ő azt mondta hogy most leszokik, egyik pillanatról a másikra leszokott. a módszere az volt hogy fogpiszkálót vett a szájába amikor cigizhetnékje támadt, most egyébként már a füst is zavarja. apu sajnos még mindig dohányzik, de kezd érni benne az elhatározás. valamint van egy csomó cigiző ismerősöm, közülük egy van aki leszokott, igaz ő csak pár évig cigizett (32 éves egyébként). ő úgy szokott le, hogy fogta egyik szilveszterkor éjfél előtt elszívta az utolsó szálat összeverte a dobozt és kidobta a kukába, azóta őt is zavarja a füst. nekem a véleményem az egészről, annyi hogy minden fejben dől el, akár vannak elvonási tünetek akár nem. vagy te diktálsz vagy az agyad. a kettő együtt nem megy. üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!