Aki egyik napról a másikra leteszi a cigit mennyi ideig kívánja utána?
Ez az első napom cigi nélkül 6 év erős dohányzás után...
Nem mondanám, hogy könnyen viselem...
első vagyok, másodiknak igaza van
én is megpróbáltam de csak a párom miatt, mondván ha leszokott akkor én is...(igazából annyira nem akartam, csak miatta akartam megpróbálni, persze egy szóval sem mondta) és nem is bírtam ki pár napnál tovább...
ha télleg le akarsz akkor komolyan döntsd el...
Én vagyok rá az élő példa,amit 2 írt.Nekem nagyon nagy itthon a nyomás,mert apám folyamatosan baßtatott a cigi miatt,mert sokba kerül és ő nem fogja fizetni az én cigarettámat blablabla.Mellesleg ő erős dohányos,szerintem napi 2 dobozzal is elszív.Végül támadt egy olyan baromi jó ötlete,hogy szokjunk le együtt.Na,ebbe én azért nem mentem bele,mert ez abból állna,hogy mindenki szenved a kanapén a hiánytól és ha valaki elgyengül,annak leordítja a fejét.Úgyhogy leszoktam én egyedül egy könyv segítségével.Nem volt könnyű,annak ellenére,hogy a könyv szerint örülnöm kellett volna annak,hogy nem cigizek én folyamatosan csak szenvedtem és nem volt olyan perc,hogy ne a cigire gondoltam volna.3 hónapig bírtam,utána a vizsgáim alatt rágyújtottam.Hát igen,a suli kiverte a biztosítékot.De itthon még mindig nem tudják,legalábbis apám.És nem is fogják,mert csak néha cigizek,napi 5 szálat szívok el.Megnőtt az akaraterőm,mert úgy vagyok vele,hogyha 3 hónapot kibírtam cigi nélkül,akkor 24 óra semmiség.Így kibírom,hogy itthon sosem gyújtok rá.Több hónapja megy már ez és még mindig nem buktam le,csak azok tudják,akiknek elmondtam.És jó érzés volt rágyújtani,hiányzott.Szeretek cigizni,szerintem nagyon jó dolog,csak nem szabad túlzásba esni,mert az nyomorba dönt.Tudom,hogy ez senkit nem érdekel és hogy nem is a kérdésre válaszoltam,csak magamról beszéltem,de azért leírtam.:)
Kérdező,hozzád annyit,hogy ne azért szokj le,mert mások baßogatnak,hanem azért,mert tényleg akarod,úgy sokkal nagyobb sikered lesz.Nagyon sok előnye van a leszokásnak,ezt majd tapasztalni fogod,engem is ez tart vissza a nagyobb mennyiségtől és fog is,mert maradt annyi akaraterőm,hogy megálljam.
Nekem több mint 10 év után volt ma az első napom cigi nélkül.Allen Carr könyvvel értem ezt is el,de nem érzem azt,hogy ez most sikerülne.Egész nap sírtam jóformán.
Már a fokozatosságon filózom...De még nemtudom, rá nem gyújtottam tegnap este óta...
Te hogy állsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!