Nexxxt82 kérdése:
12 hetes terhes vagyok, és nem tudom letenni a cigit. Változatlanul jól esik, azt mondják, ami nekem, az a babának is jó. Letegyem a cigit, vagy ne?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 12:53
1/17 anonim válasza:
Ugye te most viccelsz?
A cigi neked sem jó, és a babának sem.
Menj el biorezonanciás kezelésre. Nekem segített. 1 hét alatt megtérül az ára.
2/17 anonim válasza:
Te ennyire hülye vagy? Biztos nagyon jólesik a babának a nikotin...
3/17 anonim válasza:
Le kéne tenned, az a baba még ki sincs fejlődve, de máris károsítja a cigi. Ez amúgy sem egészséges, most ne a saját érdekeidet nézd, hanem a kicsiét. Akarsz egy beteg gyereket?? Ha nem akkor tedd le.
4/17 anonim válasza:
Azonnal hagyd abba, a méreganyagok eljutnak a baba szervezetébe, ezen túl oxigént veszel el tőle, megnő a koraszülés kockázata és kisebb súllyal születhet a gyermek.
5/17 anonim válasza:
Hánynom kell az olyan "nőktől", mint te. Főleg mikor már nagy a hasuk, és még mindig bagóznak. Undorító, amit művelsz. Az senkit nem érdekel, hogy magadat hogyan károsítod, de egy baba van a hasadban, akire neked kell vigyáznod. Ha már most sem tudsz rá vigyázni, hogyan fogsz, ha megszületik? Megéri neked a kockázat, hogy beteg babád szülessen? Legyen már benned egy kis kitartás, tedd le, legalább amíg terhes vagy.
Én, ha megtudnám, hogy terhes vagyok, egyből abbahagynám.
6/17 anonim válasza:
Én is dohányoztam, és mindkét gyermekemmel való terhesség során azonnal abbahagytam a cigizést, pedig második babámmal nem voltam rosszul tőle, nem volt hányingerem és rosszullétem. Szoptatás alatt sem gyújtottam rá. Ha egészséges gyermeket szeretnél, akkor ne mérgezd őt.
7/17 anonim válasza:
Úristen! Az, hogy te tönkreteszed a saját életedet az egy dolog, de hogy a gyerekedét is? :S Nem értem, hogy az ilyen embereknek miért sikerül a gyerek....
8/17 anonim válasza:
9/17 anonim válasza:
10/17 anonim válasza:
Alapesetben nem egyszerű, ez igaz, de azért ad hozzá egy nagyon nagy lökést, ha megtudja az ember, hogy terhes. Nem is hiszem el, hogy vannak ennyire akaratgyenge nők. Komolyan nem számít nekik a saját gyerekük egészsége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!