Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 12 hetes terhes vagyok, és...

Nexxxt82 kérdése:

12 hetes terhes vagyok, és nem tudom letenni a cigit. Változatlanul jól esik, azt mondják, ami nekem, az a babának is jó. Letegyem a cigit, vagy ne?

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 12:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Hogylehetsz ennyire gyökér?Attól hogy jól esik neked attól még nem jó a szerveztednek és a babádnak sem....

Istenem ilyen nőkkel milyen elvetemült férfiak feküdhetnek le?-.-"

2012. aug. 8. 01:43
 12/17 anonim válasza:

Ez biztos csak egy komolytalan, kamu kérdés...

A mai világban - amikor az ember minden sz...rért aggódik a baba, gyerek miatt - ilyen kérdés csak kamu lehet. Amikor mindenhonnan az folyik, hogy ÁÁÁÁÁRRRRRTTTT!

Ha ezt nem érti meg valaki és ennyire akaratgyenge - ahogy előttem más megfogalmazta - akkor mi lesz majd a szülésnél vele, az első babás napoknál, heteknél, amikor csak sír a baba és nem tudja miért, az éjszakai felkeléseknél, a szoptatás esetleges nehézségeinél stb. stb. Ahhoz is ilyen gyenge lesz?!?!

2012. aug. 9. 11:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha olyan sérült,kéz nélküli gyereket akarsz,akit ma láttam a villamoson,akkor cigizz nyugodtan!
2012. aug. 15. 21:03
 14/17 harleynagyi válasza:
:-)))) Ilyen kerdest csak unalombol lehet feltenni ...Micsoda hulyeseg neked jo akor a babanak is :-)) Ha nemdobod el a cigit gyorsan ( ha igazan terhes vagy ) akor ki vagy annak teve hogy koraszulesed lesz , vagy kisulayal legzes zavarokal szuletik a baba , Testi serulest nem okoz a nikotin azt a gyogyszerek vagy a kabitoszerek okozak ,
2012. aug. 15. 21:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Első kérdésem, hogy hány éves vagy! Második, hogy komolyan tetted fel ezt a kérdést? Szerintem, ne tedd le, hanem egy dobozzal többet szívjál. :-D
2012. aug. 21. 17:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha ez most nem kamu, akkor tedd le a cigit amig terhes vagy ! A gyereknek lehetnek nikotin elvonási tünetei a szülés után, ami gondolom tudod milyen.. Emelett mint elöttem irták légzési zavarokat is okozhat és koraszülött lehet.
2012. aug. 25. 22:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez hihetetlen terhes és még cigizik.Utálom az ilyen embereket.
2012. nov. 4. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!