Allen Carrtól melyik könyv váráslását ajánljátok?
anyukámnak szeretnék segíteni a leszokásban, 3 könyvet találtam a interneten
RÖVID ÚTON LESZOKNI A DOHÁNYZÁSRÓL
Leszokni a dohányzásról?
Leszoknék a dohányzásról, de nem tudok!
Mindegyik más a borítója is,és nehezen tudok különbséget tenni köztük.A kiadás időpontjában van különbség és csak újítások,változások miatt más vagy a tartalmuk merőben eltér és más a célközönség?
Hálás köszönetem annak, aki tanáccsal lát el:)
Üdv,
Te írtál nekem levelet is ugye? Inkább itt válaszolok.
Szóval, én egy nap alatt hallgattam meg, mp3ban, évekig cigiztem, napi 1doboz elment utolsó nap is, majdnem éjfélre fejeztem be a könyvet, másnap pedig már 0szál. Ha úgy érzed, hogy neked ez most nehéz, lehet, hogy jobb lenne ha nem küzdenél, hanem részletesen olvasnád a könyvet. Nekem sokat segített, hogy már régóta nagyon éreztem hogy le kéne szokni, csak ugye nem sikerült, és utolsó nap, amikor hallgattam, egész nap minden szál ciginél azon agyaltam, amit a könyvben hallottam. hogy milyen felesleges szokás, mennyire nincs értelme, mi is az a függőség, hogy lehet kijönni belőle. Szóval nekem egyből sikerült
nem tudok konkrét tanácsot adni, mert ha elszívsz most még egy szálat, lehet, hogy rosszabb lesz, de lehet hogy ha mégegyszer átolvasod a könyvet részletesen, és gondolkozol rajta, és már közben is átérzed, hogy tényleg hülyeség cigizni, akkor másodjára könnyebb lesz. De itt láttam aki azt írta, hogy 5napig neki is rosszvolt, és azóta nem. Úgyhogy igazából lehet hogy annyit megérne várni, ha sokáig rosszul érzed magad miatta, akkor gondold át hogy rosszul olvastad-e. egyébként nem árt, ha most még beleolvasol a könyvbe, vagy ilyesmi, megerősít benne
"sokat segített, hogy már régóta nagyon éreztem hogy le kéne szokni, csak ugye nem sikerült"<- Nos Nálam ez az első leszokási kísérlet,tehát lehet,hogy itt a bibi.Hogy sosem akartam igazán letenni Magamtól.
Valami nem jó az tuti,hogy ez nem normális,hogy azt gondolom "de jó nemdohányosnak lenni" közben meg egész nap bőgök úgy kivagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!