Allen Carrtól melyik könyv váráslását ajánljátok?
anyukámnak szeretnék segíteni a leszokásban, 3 könyvet találtam a interneten
RÖVID ÚTON LESZOKNI A DOHÁNYZÁSRÓL
Leszokni a dohányzásról?
Leszoknék a dohányzásról, de nem tudok!
Mindegyik más a borítója is,és nehezen tudok különbséget tenni köztük.A kiadás időpontjában van különbség és csak újítások,változások miatt más vagy a tartalmuk merőben eltér és más a célközönség?
Hálás köszönetem annak, aki tanáccsal lát el:)
Egyiket sem. Csak általános történetek vannak benne, bár mindegyik más. Az író elmeséli, hogy miért nem jó dohányozni, miért hízol, ha leszoksz. Ő hogyan szokott le és ilyesmik. De a leszokás csak akkor menne, ha elmégy egy nagyon drága tanfolyamukra. De én kételkedem abban, hogy a tanfolyam is hatásos lenne.
Ez a tapasztalatom velük.
A "Rövidúton leszokni a dohányzásról" mindenkit felvilágosít arról, hogy mi is valójában a dohányzás. Minden aspektusból.
Azért jó ez a könyv, mert ha elolvasod, és ezekután van képed dohányozni, akkor egy szánalmas ember leszel. Nem mások szemében, hanem a saját magad szemében. Tehát le fogsz szokni, ha csak egy kicsit is értelmes ember vagy.
Szerintem mint olvasmány nem annyira jó, de mint leszokást segítő eszköz a legjobb a világon, ennél jobb módszer a leszokáshoz NINCS!
Aki mást mond, az nem mond igazat.
Tök igaza van a 6-osnak,ez tart vissza attól,hogy tegnap este óta rágyújtsak,mert tudom,hogy hülyeség.De lehet,hogy egy kicsit megzakkantam már,vagy túl gyorsan olvastam el a könyvet (1,5 nap alatt) és ez így nem a legjobb? Kezdjem újra? Na mert a lényeg,hogy a több mint 10 dohányzós évem után ez a mai füstmentes első nap eddig eléggé szar volt.
Ha úgy hatna a könyv ahogy kéne nem kéne ennyire szarul lennem lelkileg nem?Vagy az normális hogy folyton harcolok a kisördöggel?
Köszi Allen Carrosok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!