Kapható e-cigihez valódi dohányízű nikotincsepp? A legerősebb nikotin kellene.
A nikotin igenis forgalomba kerül, mint növényvédőszer, tiszta állapotban folyékony anyag, és 1 l-es(!) konzervdobozszerű csomagolásban gyártják.
Természetesen, ez nem a trafikban van, méregengedélyhez kötött, és több ezer liter
permetlé készül belőle, nagyüzemi használatra.
A kipermetezett cucc kiirt minden mocskos rovart , férget, pajort, utána a víz és a napfény hatására gyorsan lebomlik, nem szennyezi be a növénykultúrát.Az ilyen tömény nikotinból 2 csepp a fedetlen bőrre cseppenve halálos, tehát maximális elővigyázattal kell bekeverni.
A kátrányolajok nem ilyen ipari nikotinnal készülnek-Legalábbis remélem-, és mintegy 200-szoros higítással, aromával , glicerinben, és pg-ban oldva kerülnek forgalomba.
Még az ilyen löttyök utántöltésekor, is javasolt a gumikesztű viselése, vagy ha bőrre cseppen, szappanos vízzel le kell mosni. Csak megbízható cégtől vegyél kátrányolajat, vagy szívj olyat, amihez előtöltött szipókák járnak, pl. ds901 .
És nem jössz ki olcsóbban, mint ha pl. magad sodornád a valódi cigit, de nem szívsz be kátrányt, ez volna a lényeg, ui. a nikotin magában nem rákkeltő.
Az e-cigi igazi előnye az, hogy ha néha rágyújtasz egy valódi cigire qrvára megtanulod becsülni, és minden pamacs valódi füstöt kiélvezel...
Még nem tudtam rájönni, hogy Én a füst összetevői közül (kátrány,nikotin,) melyik miatt dohányzom. Már negyvenhárom éve szívom rendszeresen, noha csak pár szálat naponta. A valódi cigifüst tágítja, úgymond megfeszíti légcsövemet, és a tüdőm minden zugát. És ez felemelő érzés számomra. Az e cigi Csak az első két slukknál teszi ugyanezt. Azután már semmit nem érzek, hiába szívtam, hogy a homlokom is behorpadt!
A RÁK! Nos a rák a génekkel örökölhető elfajulás. Sem a nikotin sem a kátrány nem csinál rákot. Max elősegítője lehet, de okozója nem. (Dédöregapám 87 éves koráig nem szívta, ette a dohányt, mégse rákosodott el!)
Jómagam hét évesen gyújtottam rá először, napi egy-két slukkal kezdve, ma se szívok tíz szálnál többet. De a WC-zéshez feltétlen szükséges. Bennem mégsincs rák!
Ezek után nem tudom melyik alkotórészre van szükségem?! De az biztos, hogy nem azokra a kémcsöves kutyulékokra amit ide írogattok. Az utolsó hozzászólónak köszönöm, hogy ily részletesen felvilágosított "az e cigi LIQIDja nem más mint tiszta méreg". (A MÉREG! Nem más, mint azon anyagok, melyre szervezetünknek nincsen szüksége.) PFUJ! EZEK UTÁN RÁ SEM NÉZEK TÖBBET AZ ELEKTROMOS CIGIRE!
Az igazi méreg a hagyományos cigaretta. Szívtam 30 évig, egyik percről a másikra sikerült leváltanom az e-cigire. Addig is próbáltam mindenféle tapaszt, akupunktúrát, egyik sem ért semmit. Mára a nikotint is csökkentettem, most kb. 8-9 mg-os likvidnél járok.
De hát aki buta, az az is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!