Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi hozza le a nikotint a...

Mi hozza le a nikotint a falról / ajtóról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Beköltöztem egy lakásba, ahol egy idős láncdohányos hölgy lakott, és eszméletlen nikotinos minden... egyelőre nem telik festékre, ezért gondoltam, hátha tudtok tipped adni, hogy mi hozza le az ajtóról és a falról a nikotint? Súrolószer? Vagy más takarítószer?

Válaszotokat előre is köszönöm.

2012. szept. 15. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A falról nem tudok írni, max festés.

De az ajtókról leszedhető például Domestos-os meleg vízbe mártott ronggyal. Vagy például a Cillit termékei, azok is nagyon jók.

2012. szept. 15. 14:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Hálás köszönetem, rögtön ki is próbálom :)
2012. szept. 15. 14:48
 3/6 A kérdező kommentje:

1-0 az idős hölgynek aki itt lakott... :(

Más ötlet? :/

2012. szept. 15. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Nem tudom, nálam pedig a Domestos bevált.

Akkor talán szemcsés súrolószer?

Pl.: [link]

2012. szept. 15. 18:00
 5/6 anonim válasza:
Szerintem tömény domestos-szal menj rá. De, ha úgy sem fehéredik ki akkor valszínűleg nagyon régi a festés kb. 20-25 éves. Akkor egy új generál kell a lakásnak. Nem csak a nikotintól sárgulnak be a falak és az ajtók-abalakok. Besárgulnak azok maguktól is.
2012. szept. 20. 00:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Én februárban költöztem egy ilyen lakásba. Rövid idő alatt beláttam, hogy nem lehet eltávolitani maradék nélkül.

Magasnyomású mosóval, mosószappanos vízzel, a mennyezetről és a falakról kávészerű sötétbarna lé folyt vissza, még az ötödik mosásnál is. Végül sikerült a legolcsóbb díszperziós festékkel megállítanom az átütést.

2012. szept. 27. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!