Hozzá lehet szokni a nikotinos rágóhoz? Szerintetek hozzászokjak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 22:09
1/40 anonim válasza:
Rá is lehet szokni, nem is nehéz. Miért akarnál rászokni, ha most még nincs rá szükséged?
2/40 A kérdező kommentje:
A cigire nem tudtam rászokni, elszívtam már 2 dobozzal. Egyszerűen nem tudom megérteni, milyen lehet rászokni. De meg akarom tudni, viszont a cigitől már rosszul vagyok.
2012. máj. 13. 22:20
3/40 anonim válasza:
Nincs értelme.A nikotin elvonási tünetei nudlik.Tapasztalat.Annyi,hogy éhségérzeted van,a többi az már pszichés.Sokkal nehezebb a lelki dolgoktól megválni cigi esetében,mint a nikotintól.Én úgy szoktam le,hogy egy üres e cigit szívtam,majd elkezdtem tölteni glicerinnel és ez megadta az illúziót ahhoz,hogy ne pánikoljak.Az e cigire többnyire esténként volt szükségem,mert enélkül nem tudtam aludni.Most pár napja ezt is elhagytam és szintén ingerült,idegbeteg vagyok,egész nap sírtam.Remélem,egyszer ennek is vége.Amúgy minden nap eszembe jut,hogy nem érdekel,veszek egy doboz cigit és visszaszokok,de sosem fajul tettlegességig.Csak tiszta sz@r.Amúgy fejben dől el.Ja és ne szokj hozzá,mert lehet,abban a sz@rban sokkal több nikotin van,mint egy rendes cigiben és meg is mérgezheted magad,ha mondjuk mellette rágyújtasz.
4/40 anonim válasza:
Ja,akkor tárgytalan.Nem akarsz rászokni.Hidd el.
5/40 A kérdező kommentje:
Ha törik, ha szakad én ra fogok szokni. :D Nem érdekel milyen szar lesz utánna. :D
2012. máj. 13. 22:27
6/40 anonim válasza:
Pedig a cigire még olcsóbb is rászokni. Nembaj, a Republic a Repül a bálna c. számában megénekelt egy nagy bölcsességet, ami rád is igaz: "Aki hülye, az is marad"
Ajánlom, h hallgasd meg egy nikotinos rágó elrágása közben: http://www.youtube.com/watch?v=9VTq19IT1w4
7/40 Phoney válasza:
A cigire rászokni teljesen más, mint kizárólag a nikotinra. Ettől még nem lesz fogalmad róla, milyen rászokni a cigire. Sima nikotinfüggő meg nagyon kevés van a világon, szóval elég értéktelen tapasztalat lesz.
8/40 anonim válasza:
Hány éves vagy? Milyen fajtából szívtál el két dobozzal? Mennyi idő alatt? Milyen gyakran gyújtottál rá?
9/40 A kérdező kommentje:
:( És ha az e-cigire szokok rá?
2012. máj. 13. 22:46
10/40 anonim válasza:
Milyen cigit szívtál el és mennyi idő alatt?
Egyik haveromnak több hónapba telt míg rászokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!