Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hozzá lehet szokni a nikotinos...

Hozzá lehet szokni a nikotinos rágóhoz? Szerintetek hozzászokjak?

Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 22:09
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Az a célod hogy megtudd milyen rászokni és utána pedig leszoknál? Szerintem nem fognak tanácsot adni, nem akar senki lelkiismertetfurdalással élni, hogy egy fiatalnak segített abban hogy tönkretegye az egészségét.
2012. máj. 14. 00:31
 22/40 anonim ***** válasza:
Ha szét nézel a topicok között, megtudhatod ki hogy szokott rá, szerintem úgy senki sem szokott rá hogy most pedig én ráakarok szokni...
2012. máj. 14. 00:34
 23/40 A kérdező kommentje:

Mondjuk ja, ez igaz. De olyan meg nem lenne, hogy ne tudnék leszokni, mert ilyen nem létezik.

Várjunk csk, de ezzel a logikával nem lehetne rászokni sem. O.o?

2012. máj. 14. 00:36
 24/40 anonim ***** válasza:

Vannak olyan dolgok az életben amelyeknek a kimenetele kérdéses azaz lutri az egész.

Igen, lehet hogy nem tudsz rászokni, lehet nem vagy nagyon nehezen tudsz róla leszokni. Egyre drágább lesz...

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__300602-mo.. 28as számú hozzászólást ajánlom figyelmedbe.

2012. máj. 14. 03:39
 25/40 anonim ***** válasza:
Én nem kísérleteznék vele...
2012. máj. 14. 03:40
 26/40 anonim ***** válasza:
Az a baj, azt hiszed, hogy neked úgysem lenne olyan gondod, hogy nehéz leszokni. Mindenki azt hiszi, de a leszokáshoz nem kemény akaraterő kell, hanem egy jól átgondolt folyamat. Mindegy, ha az megvan, akkor könnyű leszokni, de ne gondold azt, hogy csak az akaratgyenge hülye emberek nem tudnak leszokni. Felsorolhatnék neked itt olyan milliárdosokat, akik mindent elértek az életben, cégeket vezetnek, mindenük megvan, de a cigitől nem tudnak szabadulni sehogy sem. Erősebb lánc az, mint te gondolnád
2012. máj. 14. 10:32
 27/40 anonim ***** válasza:
Mázlista vagy,hogy nem tudsz rászokni.Úgy irigyellek.
2012. máj. 14. 10:35
 28/40 anonim ***** válasza:

hát, idézem : "elszívtam már két dobozzal"

annyitól nem is fog.

2012. máj. 14. 10:48
 29/40 anonim ***** válasza:
Úristen,minek akarsz te rászokni?Semmi értelme.Undorító büdös leszel.
2012. máj. 14. 13:18
 30/40 anonim ***** válasza:
egy biztos, ennél hülyébb már nem leszel...
2012. máj. 14. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!