Hozzá lehet szokni a nikotinos rágóhoz? Szerintetek hozzászokjak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 22:09
11/40 A kérdező kommentje:
És megjöttél te is. :D Sárga bond, zöld multi, meg hébehóba más, úgy 1-2 év alatt. Volt, hogy hetente több szálat is szívtam, de volt, hogy egy jódarabig nem.
2012. máj. 13. 22:49
12/40 anonim válasza:
Lehet nem jó fajtát szívtál el....
13/40 anonim válasza:
Próbáld ki a narnacs pallmalt én ezt szoktam venni.
14/40 A kérdező kommentje:
Most már semilyet se bírok, mert elkap a hányinger.
2012. máj. 13. 22:51
15/40 A kérdező kommentje:
Egyszer elindultam még a balatonon nagyba, hogy cigit keresek, és találtam egy narancs pallmall dobozt, benne egy szállal, azt elszívtam. :D Talán az volt a leg elviselhetőbb.
2012. máj. 13. 22:53
16/40 anonim válasza:
Akkor ne gyújtsál rá jó darabig. Elege lett a szervezetednek belőle most ne erőltesd.
17/40 anonim válasza:
Én sem tudom milyen lehet rászokva lenni, rossz időbe pl ki sem mennék, haverom 15óta rágyújt mégsem szokott re egyszerűen nem tud, van aki ilyen, van aki egy száltól úgy érzi nem bír meglenni nélküle.
18/40 anonim válasza:
Én addig tudtam eljutni, hogy kéthetente gyújtottam rá.
Így hogy most ráakarok szokni szerintem nem fog menni, lehet úgy is rendszeresebben gyújtani, hogy nem szoksz rá.
Minél intelligensebb valaki annál kevésbé tud rászokni, sokan nem értik hogy lehet rászokni.
19/40 anonim válasza:
Egyébként ha már kényszerből kell gyújtani nem jó, rosszul fog esni nem leszel saját magad ura, én nem erőltetném de te tudod...
Most egy darabig ne gyújtsál rá, lesz még lehetőséged rá.
20/40 anonim válasza:
Tegyük fel rászoksz utána pedig csak úgy leszoknál? Mi van ha nem jön össze
[link] megérné ez szerintem nem, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!