Meg lehet azt csinálni, hogy az e-cigi patronjából kifolyatom a nikotinos löttyöt és vizet teszek be helyette? Vagy valami szörpöt?
Figyelt kérdés
Lehet házilag aromát csinálni?2012. márc. 21. 09:28
2/10 A kérdező kommentje:
Mi bajod van?:D
2012. márc. 21. 12:34
4/10 anonim válasza:
Nem hiszem, mivel (én már szedtem szét patront) a patronban nem igazán folyékony a nikotinos lötty, inkább valami zselés cucc, tehát nem folyik. A zseléről jut eszembe: rakjál bele tortazselét, ha már mindenképpen ki akarod cserélni :D nem viccnek gondolom :D De az hasonlíthat rá leginkább, vagy egy kis pudingot, amit te is tudsz otthon készíteni... De ha nem akarsz nikotint szívni, vagy mentes patron is, ízesített is, csokis, kávés, stb... Nekem is volt 1 e-cigim, csak szétesett a töltője, és most nem tudom használni :(
5/10 anonim válasza:
*Van mentes patron is...
De szerintem kísérletezd ki, vagy nemtom mondjuk szórd be a nikotinos löttyöt egy kis fahéjjal :D
6/10 A kérdező kommentje:
4 Sajnálom a cigid:(Nekem e healt cigim van,abba azt hiszem,lehet folyadékot cserélni...De ez poén:D
5 Van itthon fahéj is:P
2012. márc. 21. 20:50
7/10 A kérdező kommentje:
Amúgy a mentes patronba ki tudja,milyen mérgeket tehetnek...bár amég nem próbáltam,nem mondok semmit:D
2012. márc. 21. 20:51
8/10 anonim válasza:
Meg lehet oldani a házi liquid készítést, a víz önmagában kevés a hatáshoz, sőt káros lehet az elektronikai részre. Aromák készen kaphatók, ezek élelmiszer adalékok, de ha valaki nagyon ráér és vannak bizonyos fokú ismeretei, házilag is készíthetők. Sokkal egyszerűbb nikotinmentes utántöltő folyadékot használni, főleg ha valaki csak az ízeket és "füstöt" (igazából gőzt) akarja élvezni, és nem a dohányzás kiváltására kell.
9/10 A kérdező kommentje:
Sajnos hülye vagyok a kémiához és ez elég bonyolultan hangzik.Lehet,maradok a nikotinmentes löttynél...bár az nekem egy kicsit megbízhatatlan.De végül is mindegy,mert nem tüdőzöm le.:D
2012. márc. 22. 12:09
10/10 anonim válasza:
Sajnos Te kevered a fogalmakat. A patikában kapható glicerin és/vagy propilén-glikol adja az illúziót ( "a füstöt"), ha van benne nikotin, ha nincs. Mindegy, hogy letüdőzöd-e vagy sem. Nem kell ehhez kémia csak kézügyesség. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!