Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kapható e-cigihez valódi...

Kapható e-cigihez valódi dohányízű nikotincsepp? A legerősebb nikotin kellene.

Figyelt kérdés
Ha van ilyen, akkor hol, hogyan tudom megvásárolni?

2012. szept. 27. 07:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%
A nikotin igen erös méreg, sehol sem lehet kapni.
2012. szept. 27. 08:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezekhez van, de mondjuk e-cigiben is ezek a legjobbak.

A Cuba, Imperial Cherry és a Prime 66 a legjobb ezek közül.

Mondjuk személy szerint én a Royalberry-t szeretem a legjobban. :) Dohányosból szerintem az Imerpial Cherry a legjobb.

2012. szept. 27. 08:16
 3/14 anonim ***** válasza:

Van itt egy kis fogalomzavar.

A dohányíznek és a nikotinnak a löttyöknél semmi köze egymáshoz.

Lehet kapni nikotintartalmú előre bekevert dohányízű löttyöket.

De lehet külön nikotinos alapot, külön dohányaromát, és külön a higításhoz alapfolyadékot is venni.

2012. szept. 27. 10:28
 4/14 anonim ***** válasza:

A legerősebb készen használható folyadék 24 mg/ml nikotint tartalmaz.

Lehet viszont kapni 26 és 36 mg/ml töménységű íztelen nikotinos alapot, ezt hígítani kell! és aromát (például dohány, menthol, gyümölcs stb.) keverni bele.

2012. szept. 27. 12:08
 5/14 A kérdező kommentje:

Ezek az előkevert kutyulékok nem váltják be a hozzáfűzött reményeket. Vettem 30ml sserryset. Három hét alatt megromlott. Olyan szaga,íze lett mint a kutyaszarnak. Aztán mondtam eej...cigi!Maradok a valódi dohánynál. Így olcsóbb 3000Ft-ból egész hónapban elcigizek.

Az e cigit megvettem 15000-ért+hozzá a csöppöket3600-ért, alig egy hónapíg tudtam szívni. A netten néztem hozzá ízesítetlen nikotint, De nem volt kapható.Ennek most van egy éve!

Ezért tettem fel a kérdést, hogy mi módon juthatnék hozzá, olyan nikotinhoz amit élvezni is lehet?

2012. szept. 27. 13:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha onnan vásároltad, amit linketem, és az e-cigid is olyan, akkor sejtem miért lett rossz íze. Valószínűleg megégetted a liquid-et és azért lett rossz. Meg egyébként is cserélni kell a patronban a kazánrészt (attól függ mennyit használja az ember, akár 2 hetente-havonta is), meg tisztítani se árt néha, mert ha eltömődnek a kis szálak benne, akkor égeti a folyadékot, és rohadt szar íze lesz, de egy alapos alkoholba/desztillált vízbe áztatás, valamint 1 szálacska kihúzása a kazánból megoldja a problémát. Ha még van kedved vele foglalkozni, akkor nézz utána a fórumon, videók is vannak fent a tisztításról, helyes használatról.

Szóval nem megromlott, csak szimplán nem foglalkoztál vele kellőképp, és nem jól használtad. A fűtőszálon mindig kell lenni folyadéknak, sokan meg nem figyelnek rá, nem folyatják oda néha és megég...

2012. szept. 27. 14:39
 7/14 anonim ***** válasza:

Egyébként ilyen 100 Ft körülre jön ki ebből egy doboznyi cigi, szóval abszolút jobban megéri, és még nem is káros (mivel a cigiben is a papír a káros, nem a nikotin...a nikotin csak függőséget okoz).

Mi egyébként a párommal csak az íze miatt szívjuk, nem vagyunk nagy dohányosok. Olyan vízipipa feeling-je van.

Mi ezt használjuk hónapok óta, semmi bajunk nem volt még vele, és nagyon szeretjük:

http://www.youtube.com/watch?v=OzSfp2_ana8

2012. szept. 27. 14:56
 8/14 anonim ***** válasza:

Itt a nikotinod, de ezt hígítani kell!

És nincs íze (dohányíze se!), ahhoz aroma kell, az oldalon a Csináld magad címszó alatt azt is vehetsz!

Növényi glicerinben vagy propilén-glikolban oldva:

[link]

De olvass utána, hogy mit kutyulsz, nehogy hülyeséget csinálj (a löttyök a 23. oldalon kezdődnek):

[link]

2012. szept. 27. 17:27
 9/14 A kérdező kommentje:
Hát, én azt hittem, hogy a nikotin az természetes anyag, és azt higítják. Ez a liq..akármicsoda, ebben semmi természetes nincs? Akkor ez is csak utánzat? Imitáció?
2012. szept. 28. 22:44
 10/14 anonim ***** válasza:

A nikotin egy színtelen természetes anyag, de elő lehet akár laboratóriumban is állítani (amit te megvehetsz, az mind labortermék).

Valóban azt hígítják, mert töményen olyan erős méreg, hogy forgalomba sem szabad hozni.

Amivel hígítják, az vagy PG, vagy VG. A PG az szintetikus, a VG az növényi glicerin. Ezzel hígítva veheted meg 26 mg/ml-es vagy mostanában már 36 mg/ml-es töménységben.

De ez még mindig sok ahhoz, hogy az e-cigibe berakd, tovább kell higítani plusz PG-ve, vagy VG-vel, aromával (a dohány is az), a VG-be egy kis desztillált víz is mehet, max 10 %.

2012. szept. 28. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!