Férfias, ha egy pasi dohányzik? Szerintem baromira az! 27/L
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 13:57
41/60 anonim válasza:
Szerintem is, de ő ezt nem látja be :) Bizonygatja itt hogy a büdös cigi milyen férfias. háhh.
42/60 anonim válasza:
Mi a f.sztól férfias, ha utána impotens leszel?
43/60 anonim válasza:
inkább csak "menőnek" tartják...
44/60 anonim válasza:
Szerintem is. Főleg a fiatalok.
45/60 anonim válasza:
A sok cigizés súlyos érszükülethez vezethet.kiváncsi lennék arra hogy mennyire férfias lennél leamputált lábbal?
46/60 anonim válasza:
Tudod mi a férfias az izzadtság
47/60 A kérdező kommentje:
Demokrácia van, és azt kérdezek, amit akarok. Le lehet itt butázni embereket, de azoknak a jó k..va anyját!!!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 20. 18:07
48/60 anonim válasza:
vagyis te valami olyasmi választ vártál hogy "igen baromi szexis és férfias, ha lehet reggelire készits be neki 3 karton marbit, meg 2liter kávét...majd környékezd meg egy légfrissitövel..."
szerintem az a "menö" meg az a "férfias" aki felfogta hogy káros a szar bagó, és nem szivja 25f
49/60 anonim válasza:
Szerintem ha valaki dohányzik, az függő. A függés pedig gyengeség, mivel nem tudja csak úgy abbahagyni, amikor akarja, hanem bizony szenvednie kell, hogy le tudjon szokni. A gyenge pasi pedig nem férfias. Szeretem, ha valaki a maga ura és nem függ ilyen büdös, káros, drága dologtól.
22/L
50/60 anonim válasza:
Így van, demokrácia van és bármit kérdezhetsz, és bárki ide írhatja a véleményét, nem csak akkor, ha az neked tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!